Inspiration til en hyggelig vinter altan

Flytter jeg fra Vordingborg??

Det er ved at være nogle måneder siden jeg sidst postede et outfit indlæg, ligeledes et indlæg om tanker og ting der sker i mit liv. Men efter jeg modtog et album med billeder fra et ekstravagant HayU event, fik jeg lyst til at lave et indlæg hvor jeg viser mit (hvis jeg selv skal sige det) lækre outfit og taler om hvordan jeg har det og ja viser jer de top nice billeder der blev taget, trods vi er i 2020, og de er lidt julet. -Men hei! er det ikke noget med, at julen vare lige til påske?

Det er ingen hemmelighed at provinsen er ret stille – heller ej at jeg længes efter at bo tættere på storbyen. Misforstå mig ikke. jeg elsker vordingborg, jeg elsker at bo lige ved kongeborgen, den smukke natur, og at vandet er så tæt på os. Her er smukt og idyllisk. MEN.. Jeg elsker mit københavner fix, om det er kaffe med veninderne, shopping, PR besøg eller som det her storslået juleevent med Hayu i Amaliegade.

Jeg må nok erkende at jeg er storbypige af hjerte. Det er storbyen der inspirere mig, det er den, som giver mig drive og ikke mindst inspiration til at arbejde som blogger og influencer – og så er det også i københavn mit netværk holder til – Faktisk har jeg i sinde at rykke tættere på, hvilket bliver uden min kæreste. Vi har haft mange samtaler om dette, og er helt enige om at der ikke er noget for mig i Vordingborg, når det kommer til blog, arbejde og uddannelse.

Lad os så lige tale om den flotte satin blazer jeg har på, og de lækre drinks Emilie og jeg slubrede i os til Hayu eventet. Var jeg ikke i bil, kunne jeg hurtigt have drukket mig en julebrandert på. Blazeren er fra Gina tricot men desværre er den fuldstændig udsolgt. Til gengæld arbejder jeg på et indlæg, hvor jeg linker til hele sættet og en ligende blazer. Og hvor må jeg sige mine vipper var flotte denne dag, efter at have brugt den bedste vippeserum fra Revitalash – har helt klart kunne se forskel fra start til slut.

Hvert år skriver jeg et indlæg om det forgående år,  hvor jeg catcher up på året der er gået og highlighter nice stuff der er sket i løbet af året. Plejer at kalde det  “Every year has a story” – men 2019 var  blogvice et lidt skørt år  og måske også et år hvor jeg havde brug for at trække stikket, dyrke mit nye liv i vordingborg, ligge nogle ting på afstand og ja! bare være til stede IRL  Ligeledes at finde ud af mig selv.

Skal jeg være ærlig, har jeg grublet en del, været forvirret, og kæmpet en indre kamp for at finde ud af “HVEM JEG ER” og hvad jeg vil i fremtiden. Sidste år skrev jeg indlægget Det lærte jeg af 2018  hvor jeg belyser en tilstand efter et hårdt breakup.

I 2019 lærte jeg:

  • At et svigt tager lang tid at komme over – og at det har resulteret i at jeg stoler meget lidt på mennesker omkring mig. Jeg bliver hurtigere mistroisk og betvivler om det personen fortæller mig virkelig er sandt ( her taler jeg ikke om mine venner) nok nærmere min partner.
  • At mit instinkt aldrig fejler
  • At det nødvendigvis ikke er alle mænd der er idioter ( men de fleste er)
  • At det er sundt at trække stikket, at sadle om og at ingen ved hvad der er bedst for dig andet end dig selv.
  • At være ren i hjertet og se fremad – alt til sin tid.
  • You snooze you lose

April sidste år, fratrådte jeg min stilling som daglig leder på den restaurant jeg arbejdede på – siden har jeg udelukkende arbejdet med mig selv. Et valg jeg tog, for at få styr på alt det jeg gik med, og sætte nogle mål for fremtiden.

Hvad skal der så ske Nadialine? 2020 bliver et år hvor jeg skal udnytte mit potentiale og fokusere på min karriere – Både som influencer,blogger, men også uddannelse. Jeg vil gerne uddanne mig til grafisk designer og håber jeg får en plads til August.

Og så lige et par linier om HayU eventet:

Gæstelisten var spækket med nice influencer kollegaer – mange af dem mine venner, men også nogle som jeg slet ikke kendte. Ikke desto mindre hyggede vi os i københavns nok lækreste lejlighed – Jeg vil vove at påstå at det er den lejlighed, scener fra serien forhøret er blevet filmet i.  Udover drinks leveret af mom gin, spiste vi canpeér og den lækreste kage, mens de famøse reality shows man kan se på HayU kørte i baggrunden.

well! thats all for now. tak fordi nettop du kiggede forbi. <3 Husk at følg mig på Instagram hvis du ikke allerede gør det <3

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til en hyggelig vinter altan