On that island

Flower child in the jungle

coco beach resort coco beach resortcoco beach resort 2coco Jeg befinder mig lige nu på et Resort der hedder Coco Beach på Filippinerne. Måske du selv har været her? Hvis ikke er det helt klart en ferie destination jeg vil anbefale at overveje, Selvom turen hertil er virkelig lang – Men lad mig sige det med få ord! – Det er absolut hele rejsen værd. Her er simpelthen så dejligt – jeg kan bedst beskrive min tilstand, som værende i min inner zen zone – her er virkelig rart at være!. Lige nu er det ca 36 gader, så jeg finder mig bedst tilpas i skyggen, da jeg efter en rigtig fantastisk snorkel tur vi var på igår, er blevet lidt forbrændt. Well bare en lille update her fra de varme himmelstrøg, og et håb om at alle får en dejlig tirsdag.

Det er ikke længe siden jeg har fået denne fine mønsterstrikket vest fra ellos, og jeg synes faktisk den passede perfekt til vores lille vandretur i junglen igår.  hvad synes i? Den koster btw kun 149 kr lige nu!


 

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On that island