10 ting piger med flot hud gør - og aldrig gør.

Eye catching taske trends

Fra stilede fanny bags til box bags og så de lidt større af slagsen. Idag skal det handle om tasker – Både de funktionelle men også de lidt mere eye catcy-statement-agtige af slagsen. Det er ingen hemmelighed at jeg har en særlig hang til tasker, da det ofte er det der fuldender et look og samtidig er et vigtigt element, når vi bevæger os ud fra hjemmet. Hvordan skulle vi ellers få alle vores ejendele med rundt? Tasker er et uundværlig key item og kan bruges på utroligt mange måder- så derfor har jeg idag samlet et par af sæsonens mest trendy tasker du burde tilføje, til din taskesamling – allesammen er selvfølgelig mere eller mindre budget venlige ( med undtagelse)

bags-for-spring-2018Shop forårets taske trends  | Straw cross body sling bag*  | Edgy cirkel bag*  | The fanny bag:  Gucci* revolve* | Classic shopper* | Pink box bag | pink cross body sling bag*  |


Totes med Fuktionalitet og rumlighed.

Når jeg vælger tasker er det ikke kun udseende jeg vægter højt -Den skal også være rumlig og funktionel. Er det en taske jeg skal have med til møde eller på kaffe date, kan jeg sagtens nøjes med en forholdsvis lille Tote – så længe der er plads til kamera, make up, pung, nøgler og en kalender + det løse. (Og vigtigst af alt, kan tages på som cross body bag – altså at den har en rem, så man derved har hænderne fri.

Nadialine von bach style blogger

Et eksempel er mine to ynglings tasker fra zadig et voltaire*, du ser på billederne nedenfor. Den  bordeaux farvede er ret elegant, hvorimod den blå slangeskinds taske er meget mere Rock n Roll. – Ligesom den grå box bag jeg købte i Milano. Klassisk i udtrykket, funktionel og betydeligt mere rumlig end man lige går og tror ( Den er faktisk døbt trylletasken, fordi man kan blive ved med at proppe ting i den ) – Foruden disse, er jeg stødt på et par lækre tasker som størrelsesmæssigt minder meget om de to zadig tasker – dog betydeligt billigere. Er især vild med den sorte taske med alle figurerne på. – Kender en blogger der ejer den, og har faktisk flere gange overvejet at købe den. Den er på udsalg i øjeblikket, så tænker at det skal være nu.

totes-this-oneShop Totes | Dusty pink bag | key chain bag* | Louisiana statement bag*  | Puk cross body bag black |


Tasker med plads til mere.

Jeg plejer som regel at have min computer under armen, hvilket er ret upraktisk. – Man får hurtigt lagt den fra sig og vupti! Så glemte man den! – I husker måske da jeg mistede min laptop i efteråret, hvor jeg gik fra den?? Ellers kan i læse om episoden i indlægget Det værste der kunne ske er sket. Derfor har jeg investeret i en shopper – Ganske vist bare fra H&M – men den er funktionel og jeg bruger den vanvittig meget. Den er rumlig, og er perfekt som work wear til computer, bøger og hvad man nu ellers render rundt med til dagligt – I mit tilfælde som blogger skal der være plads til kamera, laptop, ekstra linser og skiftetøj til skydning – og så ska den samtidig være slidstærk og pisse lækker.

silfen9SilfenCollageHer til sidst har jeg fundet 5 gode bud på tasker der mestre rumlighed, funktionelitet og udseende på samme tid – og så kan nogle af dem sågar bruges som cross body  – hvilket  jeg ofte mangler på min nyeste shopper. Håber dette kunne give lidt inspiration til hvad du skal kigge efter, når det kommer til hverdags tasker og stand out pieces du kan rocke denne sæson.

shopper-bags-2018

Shop tasker med plads til det hele | 1. Moschino chain bag   | 2. Shopper* | 3. Gladys taupe  | 4. Structured chain bag | 5. Gucci courier supreme tote* |


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting piger med flot hud gør - og aldrig gør.