Sådan kreere du et stilsikkert nytårslook

Every year has a story

2018 står for døren! Men inden det nye år ringer ind sætter jeg mig altid for en stund, lukker øjnene og reflektere over året der er gået. Jeg bliver altid lidt emotionel på årets sidste dag – tror det er en blanding af alle de ting jeg har været igennem blandet med de forhåbninger jeg har for det nye år.

2017 har været et godt men også, et mega lærerigt år. Jeg har smidt 2 veninder ud af mit liv – hvilket var super hårdt. Det kan bedst beskives som at slå op med en kæreste man faktisk inderst inde var vildt glad for. – Men samtidig har det også lært mig, at man i stedet for at kæmpe for noget der ikke fungere, skal passe på sig selv og sine værdier frem for at være noget man ikke er, for at tilfredsstille andres behov.

Året der gik har også lært mig at Drømme koster blod, sved og tåre – man kommer ikke sovende til noget, og rom bliver ikke bygget på en dag. Hver dag er et skridt tættere på de mål man sætter sig, og samtidig er det også vigtigt at huske på at være til stede i processen – at nyde, suge til sig, og ikke mindst tro på at alt er muligt. Der vil altid være nogen der ikke under dig din succes, men op i røven med dem!

2017 spiller på sidste vers, og når jeg tænker over det har det været et ganske fint år. Når ens hjerte knuses, heler det 1000 gange stærkere – Når man falder, rejser man sig op igen – og selv på de mest grå dage, kan en regnbue titte frem. Det her år har lært mig uendeligt meget. Ikke mindst at sætte pris på livet, mine kære og det jeg har. Med det sagt er det tid til at dele mine planer for det nye år. so here we go!

moodboard-goals-for-2018

Jeg tror på 2018 – Jeg glæder mig til et nyt år, til nye muligheder, spændende projekter og ikke mindst til at kæmpe videre for alle mine drømme skal gå i opfyldelse. Jeg er glad for hvor jeg er i mit liv – men bestræber mig på at rykke mig hele tiden. Jeg lever sammen med en fantastisk kæreste, der er ligeså ambitiøs som jeg selv, og og så har jeg verdens bedste venner og familie, som acceptere mig for lige præcis den jeg er.

Kære allesammen! Jeg vil så gerne takke jer for året der er gået. Takke jer for at følge med, for at være mine virtuelle venner og ikke mindst for at støtte min kæmpe drøm og alt det jeg arbejder for med denne platform. Uden jer var det absolut ikke muligt.  Så af hjertet tak fordi i læser med! Sammen er vi stærkere! Rigtig godt Nytår!!!

I 2018 vil jeg:

♡ Rejse mere, udforske verden og bekymre mig mindre.

♡ Jeg vil give slip på de ting jeg alligevel ikke er herre over el kan kontrollere

♡ Jeg vil dyrke de gode og sunde venskaber

♡ Knokle for at komme i form, og være glad i mig selv.

♡ Værne om min kreativitet, og bestræbe mig på at være produktiv hver dag.

♡ Skabe balance mellem arbejde, træning og fritid.

♡ Styrke min videnskab på pr, marketing og kommunikation.

♡ Lytte til min indre stemme.

♡ Konvertere negative vaner over til positive ( feks rygestop og sunde madvaner )

♡ Jeg vil Tænke og handle med sund fornuft

♡ Så vil jeg gerne finde overskud i min økonomi til at kunne starte til sang, og dyke min passion for at spille på klaver.


Da jeg i år har skippet indlægget Every year has a story  (hvor jeg ser tilbage på året der er gået i billeder) har jeg i stedet på min instagram story lavet et recap over alle højdepunkterne for 2017.  Hop ind og kig med! ( @nadialinevonbach)

2 kommentarer

 • Tina

  Det her indlæg er esseens af hvorfor jeg føler mig inspireret af at følge dig. Den ærlighed om at gerne vil noget med ens drømme, men sandheden i hvor svært det (til tider) er. Tak for dig og disse indlæg hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej søde, rare smukke Nadia.
  Rigtig godt nytår, jeg vil takke dig, for du er dig, kan følge med i dit / Jeres liv, jeg ønsker kun det bedste for dig / Jer i 2018, at du fortsætter dit fantastiske arbejde og vi mødes i det nye år. 😉 har du været nede i stuen, så det er åbent op, lyder spændende med hensyn til, sang osv.
  Nytårs knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kreere du et stilsikkert nytårslook