12 af mine bedste looks fra 2016

En livsstilsændring

Før vi rundede det nye år, havde jeg for vane at spise på ret upassende tidspunkter af døgnet. Jeg Kunne sagtens gå en hel dag uden at spise, og så til gengæld få ædeflip om aftenen. De sidste par måneder har været rigtig slemme. selvom mit indre har arbejdet imod, har jeg levet mere eller mindre usundt. Det skal være slut! – én gang for alle. Med det sagt, har jeg sat mig et mål for starten af 2017. målet er at opnå drømmekroppen ved at målrette min kost, træning og livstil.

health food 1Jeg vil gerne af med mine stædige kilo, og fedtet som viser sine tydelige tegn fra 4 måneders ædeflip. Derfor er jeg startet på et 10 ugers forløb med Anne bech. Ikke i person, men med hendes bog “tab dig hvor du vil” – Foruden træning, ligges der ligeså meget vægt på kost og livstil. Min kost kommer primært til at bestå af, grøntsager, kål, fisk, bær, kylling, og smoothies. Igår lavede jeg mig denne lækre salat efter træning med kylling, feldsalat, granatæble bær og lidt kokos. Så lækkert. Granatæble bær er faktisk smæk fyldt med næring, De indeholder ligeledes 10 gange så mange antioxidanter som appelsiner, og op mod 40 gange så mange som æbler og er desuden rige på både B- og K-vitaminer.

Læs også : Blueberry salmon salad

p10301111 ting jeg tror er rigtig vigtigt, når man beslutter sig for sådan et 10 ugers forløb, er at nyde processen mod målet. På den måde bliver det lettere at holde sig selv på måtten. Fokusere man kun på målet, vil man gå død i den efter kort tid. Her mener jeg. hvis man lærer sig selv at elske at spise sundt og varieret, samt træne regelmæssigt, så bliver målet ikke u opnåligt. Processen bliver tværtimod nemmere, når man nyder at være i det, fremfor at betragte det som noget der bare skal overstås. giver det mening???

Læs også : Vejen mod en fladere mave

Hvis det har interesse, vil jeg meget gerne dele min trænings plan med jer samt dele diverse gode råd ud til en sund livsstilsændring. Men lad mig vide om det er noget i synes er interessant, så jeg ved om det er værd at ligge energi i.

5 kommentarer

 • Maria

  Det har helt sikkert interesse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil også syntes det kunne være sjovt at følge med i, måske mest tips til sund kost især! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg syntes det ville være super lækkert hvis du ville dele med os 🙂 jeg vil gerne med på vognen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Jaa! You go smukke! Jeg er med dig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Det lyder meget spændend, og det ville være super fedt, hvis du vil dele noget omkring det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 af mine bedste looks fra 2016