Bestjålet under Style shoot

Efterårets Key item

culture-leather-jacket-nadialine-von-bachnadialine-culture-leather-jackiet-lion(linker til jakken så snart den er online)


Kate Moss Rocker dem. Madonna elsker dem. Læderjakken er et uundgåeligt key item sæson efter sæson. Derfor har mine samling også fået en opdatering anno Aw17. Mens de gamle læderjakke lurer i garderobeskabet, synes jeg det var på tide at anskaffe en nyere sag denne sæson. Slogan samt læderjakker med print, er nemlig det absolut hotteste – og ligger selvfølgelig op til, at vise jer min nye læderlove i action. Som skrevet i et tidligere indlæg, spottede jeg den på et Pr Agency under pressedagene. Hvad jeg elsker allermest er at den er designet at det danske brand Culture, som faktisk også er brandet bag den kjole jeg havde på til min fætters bryllup sidste uge.

Svøbt ind i min morgenkåbe sidder jeg lige nu med en plumping mask i ansigtet, før min svigermors bryllup i eftermiddag. Kjolen er dampet, neglene er ordnet, så nu kan jeg kun glæde mig til at fejre kærligheden 2 weekend i træk. I mellemtiden har jeg siddet med et interview til magasinet Moden. (som vist er et UK Magasin)- Artiklen skal “celebrate” danske stemmer inden for mode verdenen, og i den forbindelse er jeg blevet spurgt om jeg vil være med. Det vil jeg selvfølgelig gerne. – tænk at jeg får en “stemme” i et mode magasin. Det er jeg vildt beæret over! Må i have en dejlig dag.


2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bestjålet under Style shoot