My Christmas holiday look

During the Christmas Holiday

Dagene er fløjet afsted og om under 1 uge starter et nyt år.  Jeg har haft så meget at se til og mad skal jeg ikke have de næste 14 dage. Jeg tænker at jeg vil bruge den sidste uge af 2016 på at remse lidt op på året der er gået-  Både godt og ondt! Men for god ordens skyld skal i da ikke snydes for de sidste 4 dage. So here we go!

lights16

22. December: Var Inviteret til Bloggers Delight Julefrokost i Jane Kønigs Showroom med afterparty på Remees Natclub ARCH. Jeg var hoppet i det fineste metallic sæt fra Zara og festede til det sidste tog. Dog endte det med at jeg måtte vente 2 timer på natbussen, da jeg kom 1 minut for sent til toget (typisk) – Så kunne jeg jo godt ha set S.o.a.p optræde. Damn it!

23 December: Tonsede med tømmermænd til Kbh for at støve To jule kopper op fra Royal Copenhagen, som min mor ønskede sig  (typisk mig i sidste øjeblik). Men når mor ønsker sig jule kopper fra Royal copenhagen, så skal hun selvfølgelig ha dem. Hele aftenen gik med julegave indpakning.

cuttle-up1

xmas224 December: Juleaften var over alle mine forventninger, trods vi var i mindretal. (Min lillebror og momse manglede) – Men julen handler om at hygge sig og sætte pris på det man har, så alt i alt havde jeg en fantastisk jul, med masser af mad, slik, og jule hygge. Jeg fik den smukkeste guld halskæde fra mine forældre, som passer til et rav vedhæng jeg har arvet fra min mormor. wow en flot gave!! Har selvfølgelig også fået mange andre fine gaver.

nadialine jane Königcuttle-up3

25 December: Overnattede i Køge hos mine forældre, besøgte kirkegården, så julefilm og spiste mere mad. M. Joinede, og sørgede også for at jeg kom sikkert hjem, med alle mine julegaver.

Hvordan har jeres juledage været. har i spist ligeså meget mad som jeg, og fik i det i ønskede jer?? Idag står den på ren afslapning og lidt rengøring her på Rockstar mansion.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas holiday look