LAVII LAVII - Min egen lille smykke virksomhed

Douglas Beauty Favoritter

Reklame for Douglas Beauty

Du kender det helt sikkert,! Du har dine favoritter, når det kommer til make-up og Beauty. Jeg har også mine – altså skønhedsprodukter jeg ikke kan og vil leve uden. Ligeledes er det produkter og brands som jeg kender rigtig godt, og ved flere lejligheder har anbefalet og talt om her på bloggen og Instagram især. Er du, som jeg selv er, en sucker for beauty, én der elsker at gå på opdagelse i det farverige og forskønnende univers? – Så gør dig selv en tjeneste og læs videre.

I dette indlæg giver jeg nemlig tips til hvilke produkter jeg synes er værd at investere i ;(mine favoritter selvfølgelig)  – og så fortæller jeg om webshoppen douglas beauty, hvor stort set alt, til hår, hud, negle, ansigt og krop kan købes under samme tag. Måske kender du allerede Douglas beauty? Hvis ikke, så kom med!


Der er ting på min “ride or die” beauty liste der ALDRIG bliver skiftet ud – Nærmere forklaret, produkter jeg køber igen og igen. Disse produkter har hver sit formål og har vist sig at gøre en verdens til forskel ( ihvertfald for mig). lad mig liste dem herunder.


SHOP | Sensai Glowing Base | Lash Volumiser 38 | Filorga Skin Unify | Sensai Cleansing oil | Facial cleansing Sponge | Make up Sponge |


Fasthed, fine linjer og fugt 

Filorga er kendt for sine revolutionerende anti-aging-produkter, som er beriget med NCEF. De har lanceret mere end 50 kosmetikprodukter, der alle bygger på det samme princip: De kombinerer optimal og klinisk dokumenteret effekt, der kan ses på 7 dage – og JA! Jeg må bare sige at Filorga lever op til det de lover. I øjeblikket bruger jeg serien Skin Unify – Men faktisk har jeg testet mange af deres top sellers og alle Filorga produkter jeg har brugt igennem de sidste mange år, kan varmt anbefales.

Den perfekte Base og den smukkeste glød 

Glowing base fra Sensai er To die for – Jeg mener det. Aldrig får jeg så mange komplimenter på min glød, som når jeg bruger Denne. – samtidig er den fugtgivende indeholder perlemor, spf 10 og bedst af alt, så holder den min make-up frisk hele dagen.

Lange uimodståelige bambi vipper 

Det er ikke så længe siden Sensai lancerede dette vidunder af en mascara Lash volumiser 38* – bare kig på billedet længere oppe – Lig lige mærke til hvor lange og voluminøse mine vipper er. Jep! Det er udelukkende Sensai´s fortjeneste. Lad mig sige det straight.. Jeg håber denne mascara fra Sensai er kommet for at blive.Et univers af skønhedsprodukter

Douglas er en tysk beauty-kæde, som allerede eksisterer i mange andre europæiske lande og har 2.000 fysiske butikker fordelt rundt omkring i Europa. Kæden kan lidt sammenlignes med det, som vi kender som Matas – bare med lidt ekstra fokus på skønhedsprodukter – og nu er de altså kommet ind på det danske marked.

Heldigt for dig og mig!!! For her kan du dykke ned i et univers af skønhedsprodukter og kosmetiske trends for enhver smag – der er vitterlig ikke det brand som ikke er at finde på Douglas Beauty´s webshop.


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAVII LAVII - Min egen lille smykke virksomhed