Sunday Lifehacks: Sådan får du mest ud af din søndag

Din guide til wellness i hverdagen med Örtte teatox face & body scrubs

Med en travl hverdag og fyldte weekender er der ikke altid tid til andet end de mest basale skønhedsrutiner. Nogle gange er det bedste dog bare at hive stikket ud og unde sig selv en stund med ren ego-tid. Hvem drømmer ikke om at hive et par dage ud af kalenden og tage på spa-ferie – eller bare gå i skjul et luksuriøst sted et par timer og forkæle krop og sjæl? Jeg ved det kan være svært at finde tiden, grundet en stresset hverdag, måske har du børn eller også er der andre faktore der spiller ind, som er grunden til at du nedprioritere dig selv. Stress viser sig hurtigt på huden, så plej den 1-2 gange om ugen.

teatox scrubEt hjemmespa kan være lige så afslappende og forskønnende som en dag spenderet på et dyrt spa sted. Vælg en dag, uden afbrydelser, sluk din telefon. Skru op for noget nice musik og tænd nogle stearinlys for at sætte scenen.  En lille ting som et langt dampende bad kan hjælpe, til at du kan slappe af i sindet, mens du forkæler din krop og beroliger din sjæl.

Exfolierer din hud for døde og grå hudceller, så den kan shine på ny.

Start med ansigtet. Her kan jeg anbefale Örtte Rosie cheeks teatox face scrub, som fjerner urenheder og hjælper med at stimulere cellereparationen for en blødere og mere hydreret hud i ansigtet. Jeg bruger hvad der svare til en lille håndfuld og påføre med mine fingrespidser i små cirkulære bevægelser. En eksfolierende ansigt Skrub  som denne lækre face scrub fra Örtte, fjerner grundigt døde celler og gør det muligt for de nye hudceller at skinne igennem, og sikre at hudens porer reduceres i størrelse. Mens huden suger alle disse unikke egenskaber til sig, luk da øjnene og nyd den helt igennem rene og spa agtige duft som Rosie Cheeks efterlader  i rummet.

teatox-scrubHuden er det største organ på hele den menneskelige krop, – tænk på hvor meget vi udsætter den for hver evig eneste dag! Derfor er det også vigtigt at du tager dig tid, til det dyrebareste du ejer.

Resten af kroppen skal selvfølgelig også have en tur med Örttes nye og effektive body Scrub. Start med Halsen og arbejd dig nedad. Dont miss a single spot! Mærk hvordan alle de berigende ingredienser, så som grøn te, grapefrugt olie, hyben, enebær og uraffineret sukker arbejder sig dybt ind og fremmer din huds velfærd og gør den mere fast og glat.

teatox-scrubScrub me tender, er jeg især glad for, fordi den har vist sig at reducere Cellulite og strækmærker. Udover det elsker jeg den luxuriøse følelse det giver mig, når jeg træder ud af badet med en fornyet, frisk og silkeblød hud. For lige at toppe hele me-time oplevelsen, smører jeg mig afslutningsvis ind i en lækker kropsolie og iføre mig noget dejligt behageligt tøj mens jeg nyder en dampende kop Detox te. Her kan du se Örttes spændende sortiment.


Dette indlæg er sponsoreret.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Lifehacks: Sådan får du mest ud af din søndag