Mit eventyr i Marrakech

Det lærte jeg af 2018

Første blogpost i 2019.

Kan vist hurtigt konkludere det foregående år ikke flaskede sig som planlagt. At jeg blev skubbet ud over kanten og ganske enkelt måtte lære at få hverdagen til at spille, trods hjertesorger og intet fast tag over hovedet. En erfaring jeg gjorde da jeg lå i støvet var et klarsyn – en slags åbenbaring hvor jeg mærkede mig selv som aldrig før hvor man tar sig selv i at tænke, enten bliver du liggende eller også kæmper du dig op på benene og børster støvet af dig. Jeg havde det sådan at jeg ikke ville tillade mig selv at falde så dybt, heller ej at andre skulle se mig sådan. I det moment, besluttede jeg mig for at jeg med et stærkt sind, sagtens kunne overkomme min undergang.Jeg har været igennem hele følelsesspektret og de ting der gemmer sig  indeni, er ikke noget man fixer på 1 uge, en måned eller 3. Det er en process, en healings process hvor jeg tager et skridt af gangen. Baby steps om man vil. Jeg har rigtig gode dage, og så er der de dage som bare skal overstås. Men alt i alt er jeg med hjælp fra familie, venner og jeres støtte nået rigtig langt. Jeg er kommet til et punkt hvor jeg har givet slip, tilladt mig selv at vokse med den erfaring jeg tar med mig i baggagen og reflekteret over hvordan jeg bedst muligt gør 2019 til et fantastisk år for mig – både personligt men også bussiness vise. Smerten har helt sikkert forandret mig indeni. Jeg er ikke den samme som før, men jeg arbejder mig hen mod en bedre og mere afbalanceret version af mig selv.

Jeg har været i helvedet og tilbage igen. Det har været et svært år – men somewhere in between har det også været et stærkt, fantastisk og powerfuldt år, hvor jeg har lært nogle rigtig dejlige mennesker at kende – Blandt andet Emilie, som har vist sig at være mere end bare en veninde. Jeg har oplevet de smukkeste ting. Blandt andet det syd franske provance Cote d azur, mit eventyr til marrakech, badning ved solnedgang i helsingborg, da jeg fik min veninde tattoo med Emilie i Malmø, og da jeg fejrede den dejligste jul med familien, hvor jeg havde outfittet på, du ser på billederne. De grønne velour bukser er jeg især glad for – har nemlig fået dem af en ganske særlig fyr, som jeg kommer til at fortælle mere om på et senere tidspunkt.

2018 var absolut ikke mit år. Men når det er sagt betyder et nyt år en nyvasket tavle, en mulighed for at sadle om, rive de gamle sider ud af bogen og starte på et nyt eventyr. – Så det er ganske enkelt min plan for 2019.

Click to shop  | 1. Teddy jakke  |  2. Cross body bag  | 3. Velvet glitter cropped bukser  | 4. Unisa Heels   | 5. Hårclips  |

Håber i fik en dejlig afslutning på det forgående år, og at 2019 har behandlet jer godt so far. Jeg ligger desværre syg med min hals. Troede egentlig det var halsbetændelse, men det viser sig at det er lidt mere kompliceret. Lægerne kan ikke fortælle konkret hvad jeg fejler – men der er blevet taget prøver af min hals, og så må jeg proppe mig med smertestillende og penicillin mod halsbetændelse ( Som btw ikke hjælper.) ind til jeg får et afgørende svar.

Her er hvad 2018 Lærte mig:

 • Hvad real emotional pain er
 • Hvad det vil sige at give slip på det man troede, som ikke var
 • At finde styrken til at rejse sig, børste støvet af sine knæ, og lukke ned for ting der alligevel ikke fører noget godt med sig.
 • Har lært at tiden læger alle sår, at jeg er i stand til at gøre, være, stå i mod mere end hvad jeg havde regnet med. That i am/we are capable of amazing things.
 • Vi er aldrig alene om de kampe vi går igennem. Der vil altid være en som tager din hånd og fører dig trygt tilbage i lyset.
 • Jeg har lært hvad kærlighed kan fører med sig
 • At jeg har meget få venner, men dem jeg har er REAL.
 • Ikke at tage alle ord for gode vare ( skindet kan bedrage)
 • Mærke efter i mig selv og stole på mine instinkter.

Inden jeg slutter dette indlæg, vil jeg bare sige tak fordi du kiggede forbi – jeg elsker at interagere med mine følgere og læsere, så smid gerne en kommentar under dette indlæg, så jeg ved at nettop du var forbi. Jeg gad feks godt vide hvad du har gjort dig af tanker for det nye år – nogle nytårsfortsætter, planer, drømme? let me know.


 

6 kommentarer

 • Lene Christensen

  Kære Nadialine
  Føler vi har været lidt i familie.. du ved hvad jeg mener….
  Jeg læser altid din blog og har gjort det i mange år…. ….
  Håber år 2019 sparker røv… love u….<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Lene du er den skønneske. Jeg er så glad for at ha dig på min side. af hjertet tak for alt hvad du har gjort for mig, og den måde du har stået op for mig på. det er så pisse sejt. <3 du er en ener <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Hej skønneste Nadia.. du er så sej! Du fortjener kun det bedste og det er jeg sikker på du for! Lad os snart tag en kop kaf ❤️ Kh kitt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Af hjertet tak kitt. Jeg vil ihvertfald gøre mit for at være glad. Jep lad os. kunne være så hyggeligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej skønne Nadia.
  Jeg vil lige starte med at sige, jeg følger dig altid på bloggen, efter jeg har talt med dig, i virkeligheden, så ved jeg bare at, du er et rigtig godt menneske.
  Ja du har haft, modgang i 2018, men modgang bliver man endnu stærkere, selvom du ikke har fortjent den behandling, men nyt år og du ser frem til en masse nye dejlige ting og du er bare så sej, at du har rejst dig op og klarer hverdagen, jeg kunne også have haft et bedre år, min Mor døde af kræft, kun 65 år, forfærdelig sygdom, savner hende helt ubeskriveligt højt, men livet går videre, selvom det er med smerte, men synes selv jeg klarer det fint, også støtte fra familie og venner ❤ mit nytårsforsæt er helt klart, at bruge mere tid på familien og nyde dem og at arbejde ikke er det vigtigste i livet, husk hvis du har lyst til at mødes og tale er jeg der for dig.
  STORT knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Kæreste Martin. tak for al din støtte. du er der fandeme altid. <3 Det gør mig inderligt ondt at hører at du har mistet din mor. Det må ha været en hård omgang. Kan slet ikke forestille mig hvor ødelagt du må ha været. men godt du har en god indstilling til livet. vi alle skal jo den vej en dag. ønsker dig det bedste. og jeg er helt enig med at familie er vigtigere end arbejde. <3 tak fordi du følger med og gider interagere med mig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit eventyr i Marrakech