Glow is everything - Smashbox Petal metal collection

Derfor har der været stille på bloggen

Der har været stille på bloggen de sidste mange måneder. Jeg har været ked af det, såret og ganske enkelt knust i tusinde stykker. Min tilstand kan ikke beskrives med ord og derfor var eneste rigtige valg at trække stikket for en stund. Jeg havde brug for at samle mig, realisere mig selv, trække vejret og ja bare fixe den situation jeg ufrivilligt blev placeret i.

Mange af jer ved det måske. Alligevel vil jeg kort remse op hvad der har fyldt siden sidste blogpost.

For at sige det mildt har jeg været  igennem et break up – En periode af mit liv jeg absolut ikke ønsker andre skal opleve. Maryann og bandet tog på USA tour i sommer – I mellemtiden fandt jeg ud af at han knaldede udenom og har gjort det de sidste 2 år af vores forhold. Han regnede nok ikke med at jeg ville finde ud af det, og tacklede det derfor på en yderst irrationel måde da han blev konfronteret – Ligeledes gjorde hans familie.

Uden at vide hvor jeg skulle tage hen, tog jeg en drastisk beslutning om at pakke mit liv i kasser og forlade en person, jeg har elsket ubeskriveligt højt igennem 8 år. Han ignorerede mine beskeder og blokerede mine opkald, så derfor havde jeg ingen mulighed for at tale med ham. Jeg følte mig dum, udnyttet og absolut intet værd mens jeg kunne se videoer på de sociale medier, hvor han sad med tungen i halsen på en anden kvinde, og hun proklamerede dem som værende kærester.

Mit liv har været kaos de sidste mange måneder. Har levet i en kuffert, boet hist og her og prøvet at finde et holdepunkt. Et holdepunkt hvor jeg kunne forlade mit forhold med grace og komme bedst muligt igennem smerten uden at miste mig selv helt. Jeg har prøvet meget – også at blive skuffet da jeg mindst ventede det. Dog kan intet sammenlignes med den følelse jeg stod tilbage med efter så mange år i et forhold, jeg troede var problemfrit og perfekt. Jeg har lært ikke at forvente noget af andre mennesker – Vi kender åbenbart kun hinanden til næsetippen.

Jeg har haft rigtig mange gode mennesker omkring mig som har støttet, åbnet deres hjem og sendt opløftende ord min vej. – Flere af jer, har sågar delt jeres egne historier om utroskab, hvilket har givet mig følelsen af at i kunne relatere til den smerte jeg går igennem. – Det har faktisk været en form for terapi at kommunikere med ligesindede, og har hjulpet mig til at nå et punkt i processen, hvor jeg er klar til at tage hul på et nyt kapitel.

Jeg har ligget i støvet længe nok, og rejser mig op som den stærke kvinde jeg er skabt til at være, ryster det af mig og glæder mig til en fremtid uden ham. Han var tilsynladende spild af tid og har alligevel aldrig fortjent mig.

Planen var egentlig at udgive en E-bog som beskriver hele oplevelsen – I stedet har jeg besluttet at poste det hér på bloggen som en lille serie hvor jeg går i detaljer. Mit ønske er at starte et lille fællesskab hvor vi i kommentarfeltet “If you will” drøfter emner, hjælper hinanden, deler historier og giver gode råd til de situationer vi har svært ved at håndtere selv.  (ønsker man at være anonym, er det mere en fint.)

Til sidst! Hold kæft hvor er det rart med al den støtte og kærlighed i igennem de sidste måneder har sendt min vej. Af hjertet tak for at give mig en følelse af at være elsket og ikke mindst følelsen af, ikke at være alene i mit kaos. Det har virkelig hjulpet mig til at indse at vi ikke altid er i stand til at klare alt selv, og at det er okey at række hånden ud.

udover mit kaos, har jeg brugt tid på at redesigne bloggen så den ( hvis jeg selv skal sige det) fremstår smukkere og er nemmere at navigere i. I menubaren for oven, kan du nemt klikke rundt i de emner der interessere dig og Under “personal” i underemnet “break up”  vil serien om utroskabet fremadrettet være at finde.

Smid gerne en hilsen i kommentarfeltet, så jeg ved at lige præcis du har været her <3

 

 

37 kommentarer

 • Mathilde LaCure

  Skønne Nadia..Tit og ofte falder æblet ikke langt fra stammen og det her er ingen undtagelse..Tænker du helt sikkert må have haft samtaler med hans mor som osse har kæmpet sine kampe med Maryanns far,da de var yngre!!Han var en ret flot fyr som de fleste piger/kvinder kiggede langt efter,rygterne begyndte så småt at sprede sig i Lundegården om han var Anette utro op til flere gang..Den gang vidste alle hvem de var..Haha Jaah jeg kunne fortælle en del om den gang,Men kære du..DU VIL komme videre og tror du har gjort det helt rigtige ved at give dig selv lov til at hvile i andres kærlige arme og tanker..Jeg ønsker dig alt det bedste og håber du og dine vil få en glædelig jul 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lys og kærlighed til dig smukke <3 Du fortjener kun det bedste, jeg beundre din styrke, dit mod og din åbenhed <3 Husk du er en ener, du er en stjerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Føler med dig, selv været det igennem for lidt over 2 år siden. Værst tænkelige oplevelse. At blive svigtet og bedraget af den eneste man IKKE havde regnet med. Har så mange gange selv overvejet at “åbne” op da det jo viser sig man ikke er den eneste. Tak for at du gør det, vil følge dette med stor interesse. Er selv kommer ud på den anden side er glad og er blevet mig selv igen på en meget bedre måde, en krise gir altid noget gæodt, smukt og værdigfuldt med sig❤️men svigten og frygten for at det gentager sig sidder så dybt. Tak for at du tør melde ud🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune Larsen

  Som far som søn desværre. 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Kæmpe kram til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Nadia.
  Sikke en dejlig update! Dejligt du har fundet styrket i at kunne sige at du rejser dig stærkere end før. Du er sej, modig, ærlig og din opførsel i det her er meget beundringsværdig. Du kan være stolt af dig selv! Kærlige tanker fra Aalborg ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  ❤️❤️❤️alt godt din vej min skat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er ny følger, men oplevede dig på tv for nogle år siden.
  Og må sige du er en modig, smuk og powerfuld kvinde!
  Utroskab er en modbydelig ting! Har selv prøvet det og det er forfærdeligt!
  Hjertet bliver revet ud, men det bliver heldigvis også sat på plads igen, piece by piece, og en dag vil dit hjertes puslespil være samlet på ny og skinde smukkere end nogensinde! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du fortjener et positivt 2019 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maude

  Hvor er det helt vanvittigt, at han har valgt at afvise dine forsøg på kontakt. Sikke et svigt og sikke en fuldstændig fralæggelse af ansvar. Ynkeligt. Jeg kan godt forstå, hvis du ikke vil offentliggøre denne kommentar, fordi tilsvining ikke gør noget godt, men om et par år, kan du måske grine af hans forlorne rock’n’roll attitude og patetiske Alice Cooper-plagiat. Jeg tror det er godt for dig ikke at skulle leve med en kæreste, hvis evige venten på det store gennembrud, bliver en stopklods for jeres fælles liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kære smukke stærke og helt igennem fantastiske Nadialine. Sikke et røvhul han er, fuck ham!!
  Du har ikke fortjent en skiderik som ham.
  Du skal nok komme endnu stærkere ud på den anden side og er allerede rigtig godt på vej ikke mindst med denne blog.
  Jeg er vild med dig og du har min kærlighed, opbakning og støtte❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  <3 jeg føler med dig, jeg har detsvære mistet mig selv og troen på kærlighed, jeg har ikke haft så mange kærester men de 3 jeg har haft viste sig alle at være mig utro igennem længere tid. Jeg er i en processe hvor jeg stiller mig selv det spørgsmål? Hvorfor tiltrækker du sådan en type mand? Det svært at erkende at man har taget dumme valg her i livet når man aldrig har forstået hvorfor og nu ser sig Selv som naiv og dum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Ebbesen

  Stærk Smukke Kvinde, du fortjener kun ægte Kærlighed og den vil komme til dig.
  Knus til dig😘🙅❤️
  Britta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Camilla

  Håber du vil lave en ebog! 🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecìlie

  Sender alt det bedste din vej fremover! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du er for sej! Knus❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tutter

  Dejligt du er tilbage skat og husk døren står altid åben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xena

  Har netop genset de gamle afsnit af “mig og min mor” og fandt derigennem din blog og fandt ud af at i var gået fra hinanden og, at det var noget med utroskab. Har ikke noget godt råd eller noget, der gør det bedre men kan sige at du virker hammer-sej og som om du har enormt meget styrke og har et stærkt familiebånd, som kan støtte når (undskyld mit franske) lokummet brænder. Du er en power-kvinde og du kommer stærkere ud på den anden side. I mellemtiden er det okay at græde, skælde ud og synes at det meste er noget lort. Kram herfra ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Det er så vigtigt at vi står sammen! Jeg glæder mig til at læse om den oplevelse, er sikker på det nok skal blive inspirerende ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvor er det dejligt at du er tilbage igen ❤️ Jeg har sådan glædet mig til at kunne følge min yndlings blog igen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rakul Dahl

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej smukke søde Nadia.
  Det er jeg rigtig ked af at, du skulle igennem sådan noget barsk og modbydeligt noget, det har du slet ikke fortjent ( det har ingen ) så forstår jeg godt at, du har haft en pause fra bloggen, jeg har savnet at følge dig og har du brug for at mødes, tale sammen osv osv, vil jeg ALTID være der for dig, uanset tid og sted, også hvis du har brug for husly osv .
  Er du så begyndt at ryge igen, ovenpå sådan en lussing ?
  Husk jeg er her og støtter dig 100%
  Kæmpe varmt knus herfra til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er rigtigt hårdt det du har været igennem har selv prøvet det og det er noget af det sårste man kan gøre
  Jeg er glad for at du er tilbage igen og som du skrev så har han ikke fortjent dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er så sej! Ud med den dårlige energi og ind med den gode, sunde og reelle! Ingen fortjener at blive udsat for så meget svigt – vigtigt at du deler. Kæmpe kys! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Knus kram og tænker din vej! Det er aldrig sjovt at få knust sit hjerte💔❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Wagner

  Jeg er så stolt af dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyngbye

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Christensen

  Tiltrods for at du er blevet svigtet på det groveste..er der dejligt at du er nået så langt… love u….. og i alt det her kaos fik selv jeg øjnene op for en familie jeg har kendt igennem mange år… at jeg ikke støtter bedrag og feje en hel masse under tæppet …. kyss fra mig til dig 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er det dejligt at læse, at du et ved at rejse sig igen. Ingen fortjener den omgang du har været igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina jacobsen

  Sådan du er så stærk, ud med taberen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes det er en god ide, at dele hinandens oplevelser om utroskab, for det er aldrig sjovt og man skal bestemt ikke stå alene igennem smerten.
  Jeg føler med dig, har selv prøvet følelsen fra tidligere forhold. Så kender godt følelsen af og være total knust og ikke føler man kan samles op igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Way to go my girl. .sending good karma to your new life..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glow is everything - Smashbox Petal metal collection