The Holiday Season #2 - De bedste julekalendre til beauty elskeren

By the way #6 – The body shop tog røven på mig.

Jeg har sagt det før og siger det igen. Det er ikke altid jeg får skrevet om stort og småt her på bloggen – hvilket selvfølgelig er derfor jeg i sin tid startede med at lave disse catch up indlæg, for at gøre plads til ting jeg oftest glemmer at fortælle, eller kun viser i form af snaps on the go – Og når i nu elsker denne indgangsvinkel så meget tænker jeg, at i ikke skal snydes for endnu et catch up på sådan en dejlig mandag. Så btw…

el4♡ Slog forleden indlægget All that glitter op med mit outfit fra the body shop eventet, hvor jeg havde min splinter nye glitrende kjole på. I var så vilde med den, at jeg siden er blevet bombarderet med spørgsmål relateret til denne. Jeg har dog dummet mig gevaldigt ved at linke til en kjole jeg troede var denne. Modellen er den samme, dog er denne helt sort ( men også vildt fin). Glimmer modellen fås kun i de fysiske butikker, og kommer efter sigende ikke online. så sorry hvis nogle af jer har klikket den hjem, i troen om at det er glimmer sagen som min. Mega utjekket af mig!!! – Jeg har Btw købt min i Vila i Ballerup centeret. Og ellers kan den fås på nelly.com lige her

♡ Apropos The body shop, tog de virkelig røven på mig idag!!! Jeg modtog sidste uge en mail om jeg havde tid til at kigge forbi hovedkontoret, da de havde en lille overraskelse til mig. – Den var alt andet end lille. Jeg er simpelthen blevet foræret en Gigantisk jule sok ( på størrelse med et menneske) fyldt op med The body shop produkter, adventskalendre og gaveæsker. What a surprise!! Blev mega overvældet af glæde ( kig min Instagram story) – Var der nogen der sagde lifetime forbrug af TBS produkter!!! – Jeg ELSKER the body shop – Måske det er tid til Give aways på bloggen??? YAY or NAY??

Læs også : Btw – fartbøde, nyt album og en aflyst pressetur

el2♡ Det er sjovt som jeg altid tager på omkring jul. Jeg elsker søde sager, mad og alt hvad der kan puttes i munden. Min rygrad er som en regnorm. – Seriøst! Jeg har taget gevaldigt på. Jeg plejer at være utrolig struktureret med træning og kost. men er faldet totalt af på den. I need a personal trainer!  Jeg skulle ha et par bukser på forleden, som jeg nærmest ikke kunne få mit lår ned i. Shit det er kritisk – føler mig som en julegris. hahah Kender i følelsen??

♡ Jeg regnede lige ud at jeg har bugt over 1200 kr på kaffe denne måned – fuck det er mange penge på kaffe. Er jeg afhængig??

♡ Denne uge er jeg inviteret til en masse fede presse event – Jeg elsker events –  Er bla. inviteret til middag med swarovski, Trollbeads spring 2018 event, Bolia, Vapiano åbningsfest af deres nr 200 butik på verdensplan, Abloom organic skin care morgenmads event, Nioxin lancering af nye produkter – plus et Beauty event på et af mine favorit pr bureauer – Jeg ved det er et luksus problem, men hvordan skal jeg få presset alle disse ind i min kalender? Jeg vil jo gerne det hele!

Læs også: Instagram worthy spots du skal besøge på Frederiksberg

el3♡ Kan i huske jeg fortalte jeg var inviteret på den franske ambassade af ELLE magazine og atout france? yup sikke en aften. wow har aldrig oplevet sådan et fornemt event – og SÅ meget sikkerhed for bare at komme ind. Ikke engang i lufthavnen er der så meget sikkerhed. Just saying! LOL. Nogle der kiggede med på min Ig Story?

♡ Billederne i dette indlæg er fra sidste år, Men tern holder maks. Jeg har faktisk fundet et link til en model Lige her som også er ret fin. – Samtidig overvejer jeg om jeg skal blive lyshåret igen?? Hvad synes i??

Læs også: Btw – Pressedage, tyvekoster og den franske ambassade


Photo Michael sell

 

 

 

2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Hold nu op, hvor er du bare smuk og lækker, på de billeder, det må jeg da nok lige sige 😉
  Du siger at du altid tager på, omkring Jul, pga søde sager osv, er det Jul hele året hos dig og jeg mener altså ikke at du tager på, men du elsker søde sager osv HELE året rundt. 😁 kunne ikke lade vær med at drille, er kun kærligt ment 😉 synes ikke at jeg kan se, at der sker noget, i stuen hos dig, den nye café, kørte også bare hurtigt forbi, hygge søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Ha ha ja jeg kan ikke lade være. elsker mad og søde sager. Hel året rundt. Jeg tror problemet lige nu er at jeg ikke træner som jeg plejer. og det er nok det der gør at jeg har taget på. for spiser sådan set det samme året rundt. det er jo ikke sådan at jeg har ændret mine mad og craving vaner synderligt meget. det er mere mit aktivitets niveau ( forstået på den måde at jeg ikke træner som jeg plejer.) hvilket jeg også burde komme igang med prompte.. Haha nej der er ikke sket meget med den cafe endnu. lad os se hvornår det sker. de havde sagt omkring start nov. men det er jo langt over deadline nu. hahah

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Holiday Season #2 - De bedste julekalendre til beauty elskeren