Et vaske ægte håndskrevet julekort går aldrig af mode

By the way #7 – letpåklædt, tv optagelser og 7 retter på mechilin restaurant med swarovski

Glædelig 2 søndag i advent crunchies! Jeg er nettop blevet færdig med at skyde billeder til en lingerie kampagne, som kommer på bloggen i den kommende uge. Det er ikke så tit jeg optræder letpåklædt her på bloggen, så tænkte det var på tide at kradse lidt op i den pæne overflade og vise lidt hud. Kan fortælle billederne er blevet sindsygt flotte – glæder mig så meget til at vise jer dem og ikke mindst det pæne lingerie jeg “optræder” i. Jeg er tjekket ind på nok det lækreste hotel her i københavn og Samtidig trænger M og jeg til lidt kvalitets tid – Mega perfekte kombi. Vi overnatter til i morgen, og så skal vi bare nyde hinandens selskab. Men inden ugen er omme, er det vel på sin plads at afslutte den med et catch up på de ting, jeg glemte at fortælle den forgående uge – Så Btw!

christmas-ys3♡ Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så dårlig som jeg var i mandags. Jeg troede egentlig  jeg kunne hjælpe mig selv med smertestillende – selvom jeg foruden at have ondt i hele kroppen, også var sygt dårlig. Jeg kunne næsten ikke være i mig selv, og inden jeg vidste af det, lå jeg med hovedet nede i kummen og kastede op til langt ud på natten. Puha det værste jeg ved! Pudsigt nok kender jeg flere der har været denne tur igennem denne uge. Måske det er en vitus?. Nogle af jer som har oplevet det samme?

♡ Langt om længe fik jeg lokket M til at tage i biffen på mine primisser. Her mener jeg, at se en film som Jeg vælger! Daddys home 2 er i biffen, og som en vaske ægte Will ferrell fan skulle det selvfølgelig være denne. Det sjoveste er at den eneste grund til jeg kunne lokke M med, er fordi Will ferrell ligner Chad smith som er trommeslager i Red hot chilli peppers. LOL

Christmas-ys1♡ 7 formidable retter fik jeg på michelin restauranten Forbel B i sidste uge. Det var swarovski der inviterede i anledningen af åbningen af deres første butik i skandinavien. Wow noget lækkert mad! Butikken ligger på Fisketorvet, og inden vi tog på formel B mødtes vi i butikken, hvor jeg fik lov at vælge et smykke til mig selv. Jeg valgte de smukkeste øreringe, som jeg skal have på nytårs aften. Lover de kommer på bloggen meget snart. De er for vilde! – Du kan også holde øje på min Instagram story – kan nok ikke lade være med at slå noget op før nytår. ( @Nadialinevonbach )

♡ Måske hersker der en forbandelse over mig – Jeg har på få måneder været ualmindelig uheldig. I husker måske jeg for mindre end 3 måneder siden fik både fartbøde og en parkeringsbøde? Here we go again. Var på tv optagelser til programmet Studie 5 forleden , og parkerede et sted hvor der var skiltet med at man skulle have gyldig p- billet. Lige hvor jeg holder står der en stander ( der hvor man registrere sin bil) Jeg ser på standeren at man kan bruge sin easypark app, og jeg sætter den selvfølgelig i gang. – Hvad sidder der i vinduet da jeg kommer tilbage. En fucking bøde på 750 kr. – Det viser sig så, at lige præcis der hvor jeg holder ikke er en del af, resten af parkeringsmulighederne. Fuck mit liv!

christmas-ys7

♡ Yves rocher pakkekalenderen jeg skrev om for ikke så længe siden, har jeg dedikeret til jer. Den indeholder 24 luksus produkter og har en værdi på over 2000 kr – Faktisk har jeg startet en konkurrence hvor du kan vinde alle 24 produkter. Det eneste du skal gøre er at smide en jule hilsen under indlægget årets pakkekalender fra yves rocher. Vinderen findes den 24 Dec. og jeg kører selv ud og aflevere præmien personligt. (Husk at skrive hvilken by du bor i)


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et vaske ægte håndskrevet julekort går aldrig af mode