Hafnium event og min søndag.

By the way #4 – fartbøde, nyt album og en aflyst presse tur

3 etager under hvor jeg bor, er de ved at bygge en cafe. Ærligt! Hvem borer og banker kl 8 om morgen? lettere irriteret måtte jeg stå op meget tidligere end planlagt, men det skal selvfølgelig ikke ødelægge resten af dagen – Så Hvorfor ikke starte ugen, med et catch up på alle de ting jeg glemte at fortælle. Så btw..

3 floors below where I live they are building a cafe. honestly! who drills and knocks at 8 in the morning. Easily annoyed, I had to get up much earlier than planned but of course this should not ruin the rest of the day. Why not start this week with a catch up on all the things I forgot to tell. so btw.

Nadialine von bach♡ Scannings billederne af min ryg er kommet, og det viser sig at jeg er skæv i lænden og har problemer med nederste del af rygsøjlen. Til at begynde med skal jeg til en fysioterapeut, som skal vurdere det videre forløb – og så skal jeg  gå med et slags korsage, som kan holde mit skrog på plads.

I finally got the scan photos of my back, and it turns out that I’m skewed in my lower back.  Initially, I’m going to the physiotherapist who will evaluate what we should do from here – also i have to wear some kind  of corset that can hold my skull in place.

♡ M´s 3 album “murder” er på gaden idag  – spørg mig om jeg er stolt. Det kan bla. høres og købes Her

M ( my boyfriend maryann cotton)  just released he’s 3rd album “murder” today – ask me if I’m proud.

♡ Har indgået et samarbejde med en negleklinik, der åbner op her i Ballerup ( elsker at det er lokalt) Jeg er vild med smukke hænder, og kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft, sådan rigtig flotte negle. Det er bare så elegant. Derfor glæder jeg mig sygt meget til min negle tid i morgen.

Starting to Collaborate with a nail clinic, that opens up here in Ballerup. I love beautiful hands/long nails but can’t even remember last time i had nice nails. It’s just so elegant. Therefore, I am very excited for my nail appointment tomorrow.

Læs også: Så geniale er disse 3 mascaraer.

nadialine von bach♡ Så skulle jeg rigtig være rejst til Nord Afrika d. 4 oktober på en presse tur ( ligesom jeg var sidste år i november) mere specifikt agadir i Marokko. – men pga for lidt tilmeldinger grundet den korte varsel, er turen blevet udsat. øv! – kunne ellers godt bruge et par dage i solen. Du kan forresten se min Vlog fra sidste presse tur til Nord Afrika HER

On October the 4th, I was supposed to go to Morocco on a press trip ( like i was last year) but unfortunately the trip was canceled and moved to a later date. 

♡ Tak for alle de gode tilbagemeldinger på mit indlæg Sådan ved du om din bh sidder som den skal – Havde jeg ikke haft en mor, som er total undertøj ekspert havde jeg også været helt på bar bund. Super fedt at vide at jeg har givet jer noget, som i rent faktisk kunne bruge til noget. og sejt at så mange af jer endelig er blevet målt.

Thank you for all the feedback on my post How to know if your bra is as it should be – if it wasn’t for my mother who is a total underwear expert I would have had the same problems as many other girls, finding the right bra size. Super nice to know that I’ve given you something that you could actually use for something. and cool that so many of you have finally been measured.

Læs også: Sådan ved du om din bh sidder som den skal – morgen brunch med chantelle og femilet

nadialine-zadig-et-voltaire♡ På fredag står den på bowling med en håndfuld venner. Dog er bowling måske ikke det smarteste valg, når man har fået lavet nye negle, og samtidig har smadder ond i ryggen.. Lol

On Friday im going out with a handful of friends to bowl. However, bowling may not be the smartest choice when you have just got new nails and at the same time struggle with back problems… Lol

♡ Jeg dummede mig gevaldigt den anden dag. gassede op for at nå over et lyskryds, og blev blitzet af politiet samme sekund. Det kostede mig lige 1000 kr.

I was so massively stupid the other day. pushed the accelerator down to pass the light cross before it turned red, and at the same time i got caught by the police. 

Læs også: Hafnium event og min søndag 

Nadialine von bach ♡ Jeg er en sucker for serier – har forelsket mig i en ny en af slagsen. Girlboss hedder den. Har i set den?? Jeg har desværre set den færdig på 2 dage. Pisse irriterende.

I’m a sucker for tv series – have fallen in love with a new one of a kind. its called Girlboss. Have you seen it? Unfortunately, I finished it in only 2 days. so annoying.

♡ Husker i indlægget what did you do to your hair hvor jeg var på besøg hos saco hair i fiolstræde og fik en glossing? ( omg det blev bare så flot) –  På torsdag har jeg en tid til farve og klip. ved dog ikke om jeg skal holde mig til det mørke, nu hvor det er efterår, eller om vi skal lege lidt med det lyse hår igen. hvad synes i?

Remember the post What did you do for your hair where I was visiting saco hair in copenhagen and got a glossing? (My hair was so nice and shiny afterwards ) – On Thursday I have a new appointment – color and a haircut. dont know if i should go for the blond, or should get darker? what do you think?

Læs også: Tidligere Btw indlæg


Photo Michael Sell

 

2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Det var mig, som sagde til håndværkerne i stuen, at de skulle starte tidligt med at larme, så du ikke bare skulle ligge under dynen, hele dagen. 😁 og istedet få udrettet en masse, rengøring, vasketøj osv osv
  Det er noget møg med din ryg, jeg håber den snart bliver bedre. Jeg glæder mig til at høre M’s nye album, han laver rocker fed musik, hvad med dig og musik ?
  Det her er min mening, men jeg synes, at du skal beholde de mørke lokker, selvom du ser lækker ud, med begge dele , øv at det ikke blev til noget med nord Afrika 😞. Nå see you, knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Ha ha. det kan du godt trække tilbage igen martin.. det er næsten ligeså slemt som at blivet boret i tænderne.. lol.. men ja så får jeg udrettet noget.. Er glad for du kan lide m´s musik. albummet er også blevet trykt på venyl, hvilket er super sejt. stod med det i hænderne igår.. fuck jeg er stolt. de kommer ud i limited edition.
   Ja det er noget møg med ryggen, især fordi jeg er så ung. – det skræmmer mig faktisk lidt at tænke på, at jeg kun bliver ældre. Så når det er så slemt nu, hvordan ser det så ud om bare 10, 20, 30 år.. overvejer om bikram yoga kan hjælpe. men nu må vi se. kan du have en dejlig dag. og tak for al din support og altid dejlige kommentarer. knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hafnium event og min søndag.