Sådan opretholder du smukke negle og velplejede hænder + Rabatkode på 30% til et sæt negle hos Le Suzette

By the way #8 – Rygestop, Insta meet ups og nybygger drømme.

sanders-4

.. Hvem havde troet at jeg sådan fra den ene dag til den anden, kunne stoppe med at ryge? Jeg har i to år gerne ville stoppe uden held, og nu har jeg altså været røgfri i 1 måned og 2 uger. Kæmpe sejer!  lovede min mormor inden hun gik bort at jeg ville stoppe – så hver gang jeg har tændt en cigaret, har hun siddet på min samvittighed med en løftet pegefinger og mindet mig om hvad jeg har lovet og hvor usundt det nu engang er at fylde sig med giftstoffer.

.. Apropos rygestop er min største frygt at tage på. Dog har jeg fundet ud af at det er en del af det, at stoppe med at ryge, da ens forbrænding falder 20%. – Hvilket får mig til at tænke om jeg mon kan passe mit tøj om 3 måneder???

sanders-colla-sanders.. Så glæder jeg mig over at jeg for 2 uger siden sprang ud af min osteklokke og mødtes med 5 piger jeg aldrig har mødt før. Kontakten fik vi igennnem et tiltag kaldet “insta meet ups” der er opstartet af min seje veninde charlotte caroline. Insta meet ups er skabt for at samle passionerede mennesker (uanset størrelse på Some) som alle har en fælles interesse for brugen af sociale medier. Dette tiltag er et kæmpe yay fra min side og hvorfor så det? – Fordi uanset hvad, så er det 1. rart at begå sig med mennesker som har samme interesser som en selv 2. at mærke nye sprudlende energier hvor vi  kan inspirere og hjælpe hinanden på kryds og tværs 3. At åbne døre for hinanden 4. Men vigtigst af alt, skabe nye unikke venskaber. Ofte oplever jeg at det er antallet af følgere der udadtil  definere om du er noget eller ej, men husk på at det handler om meget mere end det. På tirsdag skal vi igen mødes ( for 3 uge i træk) og kan roligt sige det er en ren fornøjelse både på det professionelle og personlige. Sidder du nu og tænker “det kunne jeg godt tænke mig at være en del af” og føler du kan byde ind med noget, så skriv til mig – for der er bestemt plads til flere. Husk på One woman can make a difference, but together we can rock the world.

insta-meet-up

Silke og Emilie


 .. Hvornår er jeg forresten blevet så elendig til at respondere på mails. Min inbox bugner i skrivende stund med 237 ubesvarede mails ( jo vist er 100 af dem bare spam mails) – Men alligevel !! – og for det ikke skal være løgn, har det resulteret i missede events, presseture og sponsor aftaler – i sidste ende resultere det jo bare i at folk ikke gider kontakte mig.  Der er vist ingen undskyldning andet end at sparke mig selv i røven og få styr på mit shit inden jeg går i seng idag!

sanders-1.. Har for første gang nogensinde set Nybyggerne og fik straks lyst til at male, bygge og lave om herhjemme. Vil blandt andet gerne ha lavet en sengegavl  – og så ønsker jeg mig et hjørne hvor jeg kan arbejde ( et lille hjemme kontor) hvor jeg kan have mit make up plus spejl med lys, magasiner, mood board, filme yt videoer og blogge fra. M har et helt rum for sig selv i vores 3 værelses lejlighed til hans musik og arbejde –  hvilket faktisk er ret uretfærdig, nu hvor jeg tænker over det. vi kunne da i det mindste dele.

.. Hvem detonerede lige en bombe i mit soveveærelse?? Der ligger bogstavelig talt tøj all over. Mon det er på tide at at få ryddet op og  solgt ud?? Så du forresten alle de fine ting jeg har klikket hjem fra Bubbleroom HER HER OG HER


 

3 kommentarer

 • Martin

  Hej igen.
  Lige en rettelse, skulle skrive, at jeg er sikker på, at Momse også er stolt af, at du er holdt op med at ryge og i det hele taget, stolt af sin dygtige søde barnebarn. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Jeg ved godt, at du har travlt og ikke kan svare 😉
  Men synes at du er rocker sej , at du er holdt op med at ryge, det er din Momse også, er jeg sikker på, lyder spændende med hjemmet, at lave lidt om og købe nye ting, engang imellem, ville gerne se det, når det er ordnet.
  Jeg håber ellers du/I har det godt, er der gang i M koncerter osv. ?
  Hvordan med din ryg. ?
  STORT knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej Martin. tusind tak for dit store engagement og interesse. Jeg er dig evigt taknemmelig, og synes det er dejligt du skriver. – og selvfølgelig har jeg travlt, men prøver så vidt muligt at få svaret. Jeg er også vildt stolt af mig selv i forhold til rygningen.. skal aldrig tilbage til det pjat igen. hahah.
   V har det super godt, og ja er er gang i den på alle fronter. håber også du har det skønt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan opretholder du smukke negle og velplejede hænder + Rabatkode på 30% til et sæt negle hos Le Suzette