Jeg Følger min mormors sidste råd.

Blueberry salmon salad

Blueberry salmon saladHvor uheldig kan man lige være. Et planlagt shoot gik fuldstændig i vasken her til aften. Lige som vi var klar til at skyde, begyndte det at piske ned. – Jeg mener hvad er oddsene lige! – Det har været super godt vejr hele dagen!! I stedet traskede jeg halv våd hjem og lavede mig en skøn salat, som primært er det, jeg lever af for tiden. Masser af frisk salat og kreativt tilbehør. Idag blev det spinat blade, hytteost, cherry tomater, laks, blåbær og hakkede mandler. lækkert ik?? Kun fantasien sætter grænser.

1 kommentar

  • Trine F

    Ser vildt lækkert ud. men havde nok aldrig selv kommet på at tilføje blåbær. Dog har jeg fået blod på tanden til at prøve det. Elsker nemlig alt med laks.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg Følger min mormors sidste råd.