Eksploring the beautiful moroccan culture

Black Friday Meltdown – Shop till you drop

black-friday-moroccan-styleClick to shop / 1. Daisy Dress / 2. Guld mønstret Slåom kjole / 3. Sort Reese Kjole / 4. Oliven Pilgrim halskæde / 5. Vacation in a bottle / 6. Adax skulder taske / 7. Valentina Donna parfume / 8. Top / 9. Bukser / 10. Plisserede bukser / 12. Kähler vase Grå /13. Kähler vase mint / 14. Pavement Ruskinds støvle /


Hei Sweeties. Black friday er kun én enkelt dag væk, og der er altså virkelig mange penge at spare når det går løs i morgen. Især på julegaver og tøj indkøb, til sæsonen med aller flest festligheder. Faktisk Har Miinto.dk nettop idag tyvstartet på Black Friday, med rabatter helt op til 60% på Tusindvis af vare. – Derfor har jeg været inde og finde en masse favoritter, jeg selv skal holde øje med. Jeg er jo total inspireret af min rejse til Marokko, og det kan man vist godt se, skinner ret meget igennem idag. Ikke desto mindre er jeg helt syg med nr 1. (den sorte kjole med flæser) samt 2. 3. og de sølv sorte plisserede bukser jeg selv ejer i lyserøde. Derudover kan jeg virkelig anbefale nr. 5 ( Vacation in a bottle) – Brugte den før turen til marokko, for at få lidt tan på min blege krop, og kan fortælle jeg efterfølgende lignede en der havde ligget i solen 14 dagen. –  Så nice!

Miinto´s Kampagne løber fra idag til og med i morgen fredag, og så kan jeg faktisk også afsløre, at der er vilde rabatter at hente igen D. 28.11 på Cyber Monday. Hop ind og kig HER


Sponsoreret indhold.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksploring the beautiful moroccan culture