Jeg tror stadig på kærligheden

Bea´s Morgenboller – gulerodsboller med græskarkerner

God formiddag og glædelig tirsdag. Jeg har været tidligt oppe. Har været i fitness, spist morgenmad, været i bad, tømt min mail box, skudt kampagne billeder for Daniel Wellington, og er nu klar til at vende næsen mod Kbh, hvor jeg skal mødes med Emilie – min veninde som jeg var i marrakech med. Planen er at vi skal skyde billeder i det gode vejr, drikke kaffe og så har vi en date med Lukas Graham i Royal arena i aften. MEN før jeg hopper på toget fra Vordingborg, synes jeg det er på sin plads at dele opskriften på de lækre luftige gulerodsboller med græskarkerner, jeg postede på min Instagram story i søndags. I var ret mange, som var interesseret.

I virkeligheden er det løgn når jeg siger det er mig der har bagt dem ene og alene. For sammen med mig, havde jeg “BEA” som er en fyr jeg er begyndt at se. Han er vildt god i et køkken og faktisk var det bare hans anvisninger jeg fulgte. Men det ændre jo ikke på, hvor gode bollerne er og hvor mange spørgsmål i sendte på om jeg ville dele opskriften. Så her er den altså.

Opskrift på Gulerodsboller med græskarkerner 10 stk.

1,5 dl mælk

1,5 dl vand

25 gr smør

25 gr gær

1 tsk salt

1 tsk sukker

2 store gulerødder

2 dl græskarkerner

ca 450 gr hvedemel

Der er ingen fremgangsmåde som sådan, men mælk og vand lunes  i en gryde sammen med smørret – og gæren opløses i den lune mælk inden det røres sammen med resten af ingredienserne. – Og så skal dejen selvfølgelig hæve 1 time inden de rulles til boller og sættes i ovnen.

BEA og jeg lavede en dejlig frokost. Lune luftige boller, Philadelphia light, avocado creame, BBQ marineret kylling og cherry tomater.- og så havde vi faktisk også lavet en hjemmelavet æggesalat. Voila og Velbekommen.

Har nettop brygget en Kaffe-to-go, smurt en bolle, og vil prøve om jeg kan nå toget. Har du en god opskrift jeg skal prøve – boller, rugbrød, pølsehorn you name it. – Så del den gerne med mig i kommentarfeltet forneden. <3 ville elske at kende til jeres ynglings opskrifter. – og så synes jeg bare i skal gå i krig med disse lækre boller. de smager himmelsk hvis jeg selv skal sige det De er både gode til morgenbordet, ligeså vel til en god sandwich on the go, eller til aftensmaden.

1 kommentar

  • Anbala

    Bea er simpelthen bare så god. Og verdens bedste fyr….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tror stadig på kærligheden