The Body Shop Jule event - Play for Peace

All that glitter

Nadialine von bach - birger et mikkelsen jacket


Click to shopBirger Et Mikkelsen Puffer it Jacket 


nadialine-von-bach-2ndday-piecesbroennum4Nadialine von bach 2ndday jacket - pieces dressnadialine von bach - 2ndday puff jacketnadialine von bach 2nddayClick to shop  | Jakke  | Sparkling polo dress* | Super skinny jeans | Zadig taske* | Ankle boots* |


Min indbakke boomede med beskeder, da jeg sidste uge viste min glitrende højhalset maxi kjole* frem på min Instagram story. Egentlig ikke så overraskende, da jeg selv synes den er utrolig fin. Outfittet havde jeg på til The body shop´s jule event og M´s koncert på Hard rock –  Det er utroligt hvordan nogle items bare falder i alles smag – Det er virkelig længe siden jeg har fået SÅ MANGE komplimenter på ét item. Hvilket selvfølgelig er virkelig rart.

Jeg elsker items der kan dresses up eller ned, alt efter om man skal på arbejde, til fest eller noget helt tredje. Denne kjole kan jo nærmest bruges til alle lejligheder, afhængig af hvilke andre items du tilføjer – og synes faktisk det er en perfekt kandidat til alle de kommende festligheder, vi har i vente op mod jul, eller endnu bedre en rigtig god julegave ide til din bedste veninde – især når prismærket ikke siger mere end 259,95 kr – Så er der vel intet at rafle om? Its a must Have! Jeg tør næsten godt sige, det er en af de der kjoler der reder en hver tøj krise. Jeg har købt min i str. M.

Forresten opdagede jeg lige min lækre vintage inspireret Zadig et voltaire James taske* er sat mere end 1000 kr ned ( Til jer som har vist interesse for denne.)

Læs Også: The holiday season #1 – preparing for party season


Photo Michael Sell

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Jule event - Play for Peace