Eye catching taske trends

After easter mood – Når hjernen kortslutter

luxuri-dk-nadialine-von-bachHei sweeties. Først og fremmest håber jeg at i har haft den bedste påske og dernæst har nydt den sidste dag og dets skønne vejr. Jeg skylder vist nok en forklaring på den rungende stilhed der på det seneste, har domineret her på bloggen. Det kunne faktisk ikke være mere simpelt end som så. Jeg har haft brug for en pause. En pause til at få styr på hængepartier som egentlig intet har med bloggen at gøre, men som har blokeret mig for min kreativitet og produktivitet, i form af mit arbejde som blogger. You know – Jeg har været umotiveret og suget for energi fordi der over mit hoved har hængt så mange ikke-blog-relateret opgaver jeg måtte tage mig af.

Jeg har virkelig ikke været god til at opdatere, og faktisk har jeg også funderet over hvad i som læsere holder mest af, når i klikker ind. Er det outfit indlæg, beauty, de mere personlige indlæg eller måske noget helt andet der rykker i jer? For mig er det enormt vigtigt at ramme der hvor i synes det er sjovt, inspirerende og måske kan tage noget med “hjem” efter et besøge på min blog –  I virkeligheden er det ligeså vigtigt for mig at kunne mærke jer og vide hvad i kan lide, ligeså vel som i gerne skulle kunne mærke mig og min tilstedeværelse. Det er vel og mærket ganske normalt at få en blokade når tingene hænger over et kortsluttet hovedet, og to-be-honest har det været rart at tage et skridt tilbage, for kan stille og roligt mærke overskuddet meldt sig –  Langt om længe kan jeg mærke, at jeg igen, har en masse på hjertet. Jeg er back on track – hjemvendt og mere motiveret end nogen sinde.

Påsken har været afslappende. Ingen fancy påskefrokoster eller ture i skoven for at trille æg. Nej! Jeg har læst Katrine Engbergs nye bog Glasvinge og er efterfølgende startet på krokodille vogterne som lydbog, skrevet af samme forfatter. Derudover har jeg trænet, fået sat min opvaskemaskine til, og så er det desuden i morgen, 10 uger siden jeg gjorde op med smøgerne (ubeskrivelig følelse) Ja det føles oprigtigt som en kæmpe sejr!

Jeg har allerede et indlæg klar til jer, som kommer op i morgen – Ses vi?


Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eye catching taske trends