Tints of autumn

Tuesday

el4el3el1On my way out heading The first meeting of the day, and was wondering what to wear for a grey Tuesday like this. I only had few hours of sleep, but need to do a lot of important errands, before Julie my blogger colleage and friend will arrive here in copenhagen.To night we´re attending an event for a brand new beauty Lable, and before that we´re shooting new style photos. See you later, and have a wonderful day!

Jeg er så småt på vej ud af døren, til dagens første møde, men tænker hvad jeg skal tage på, på sådan en grå tirsdag som denne? Jeg har ikke fået meget søn, men er nød til at ordne en masse vigtige ærinder, før jule min veninde og Bogger kollega senere idag kommer til københavn. I aften skal vi til lanceringen af et helt nyt beauty brand, og før det, skal vi selvfølgelig ud og skyde nye style billeder. Vi ses senere, og hav en rigtig dejlig dag!

2 kommentarer

  • Elisabeth

    Hej Nadialine,
    Jeg har i noget tid undret mig over hvorfor du skriver den engelske tekst først? Jeg syntes nogengange det kan være lidt irriterende at skulle igennem den først – og jeg forestiller mig at jeg ikke er den eneste 🙂 hvis du har flere internationale læsere forstår jeg selvfølgelig godt 🙂 og det er altså ikke for at være en sur gammel dame jeg skriver som jeg gør – jeg er jo som du nok ved en flittig læser af din blog. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadialine

      Hej Elisabeth. Det er egentlig ikke noget jeg har tænkt over. Jeg skriver bar altid min tekst på engelsk først, da jeg har nemmere ved at oversætte fra engelsk til dansk. Men det er jo derfor jeg elsker når jeg får denne slags kommentarer, så jeg hele tiden kan forbedre mig og tænke hvad der virker bedst for alle jer, der flittigt læser med. Så tusind tak for feedback. Det er helt sikkert noget jeg vil tage til mig. for i realiteten har det ingen betydning for mig, om den danske tekst står først.

      Rigtig god aften <3

      Much love

      Nl

      Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tints of autumn