Navy Bomber chic

Rituals and useful beauty tips

Det at kunne give sig tid om morgenen i silke kåben, en kop grøn te, og  lækre morgen ritualer, er alfa omega for en god start på dagen. Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er det fedeste at stå tidligt op for at skrubbe kroppen og ligge ansigtsmaske – og det er måske også de færreste (inkl mig selv) der har tid til selvforkælelse hvér morgen, inden dagen rigtig går igang. – (mange ville nok prioritere, at sove en time længere) – I know!

Men Alternativet kunne være (som jeg gør) et aften ritual, hvor man tænder stearinlys på badeværelset efter en lang dag, sætter noget god “meditations” musik på, og giver sig selv hen til fred, i krop og sjæl (ingen forstyrende elementer som telefoner, en instagram der skal opdateres eller  en kæreste der vil snakke) – Bare alene.

Mirins_2

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor meget jeg sætter pris på min tid for mig selv og hvor dejligt det kan være at slutte dagen med et hjemmespa.  Jeg er blevet ret så glad for Mirins Copenhagens produkter, som er beriget med naturlige og de  reneste ingredienser, og aromaer.

Mirins_1mirins_10Mirins Copenhagen består af en bred vifte af produkter, til både mænd, kvinder og børn. Jeg elsker duften af “clean” produkter ( Her mener jeg, den der aromatiske rene duft, som man tit og ofte oplever på spa klinikker) – Det har en afstressende effekt på mig og min sjæl.

mirins_6mirins_4Det at indkoroporere ritualer som disse, hvor man bruger tid på sig selv, ligger ansigts maske, lytter til meditations musik, skrubber kroppen, smører sig ind i lækre aromatiske olier tror jeg på, er med til at forbedre ens livskvalitet, humør og selvværd. Man giver plads til at lytte til kroppen, mærke efter hvordan man har det inderst inde, og tænke i baner man i en stresset hverdag, tit og ofte helt glemmer – eller helt lukker af for.

Jeg sidder nettop nu, pakket ind i min badekåbe, hyggesokker og håret pakket ind i et håndklæde. Jeg er så småt på vej i seng og skal i morgen kl 12 til Hunkemøllers Butiks Åbning på strøget og dernæst direkte på arbejde, så må hellere få mig en god nattesøvn.

mirins_92

 Disse produkter er at finde på mit badeværelse for tiden:

Herbal Body scrub: Som blidt skrubber alle de døde hudceller væk og efterlade huden blød og gennemfugtet.  blandingen består af Mandel olie, rosewood, dead sea salt, sød appelsin, æteriske olier og rosenblade. Kan uden at blinke med øjnene sige, at det er den bedste og lækreste scrub jeg nogensinde har brugt. JEG ELSKER DEN.

Lip Scrub: Bestående af en blid skrub, der efterlader sunde, bløde og (hehe) .. kysseklar læber. Lib scrubbén er lavet på kokos olie, sukker, abrikos kerne olie, grape frugt, rosemarin og spearmint.

Facial Clay Mask: Denne ansigtsmaske renser huden dybdegående, men skånsomt. Pulveret blandes op med vand, og mikses sammen til en slags “mudder”. Masken kan fås i 3 varianter alt efter hvilken hudtype man har. Jeg bruger dén til “dry/sensitive skin”

Facial Serum: Består af Jojoba olie, abrikos kerneolie og lavendel. Base olierne er nærende og beskyttende mens lavendel og de æstetiske olier, hjælper til at normalisere tørre områder og stimulere regenerering af huden.

Rose Water Mist : Denne Mist renser, beroliger og toner huden. Faktisk synes jeg også den på visse Punkter kan virke opfriskende på huden. Jeg har faktisk hørt at rosenvand har en rigtig god effekt mod bumser og dicideret akne. Rosenvand er rig på vitamin A, D, C, E, og b3 som gør vandet velegent til Hudpleje og genoprettelse af balancen i huden. Rosenvand er ingen mirakelkur, som garanterer og fjerner alle urenheder, men det er en måde, hvorpå man kan mindske antallet af bumser, og for langt de fleste mennesker fjerne uren hud mere eller mindre.

Aromatherapy Body Oil : Nærende blending af jojoba olie, abrikos kerne olie, argan oil,  æteriske olier, rosen træ og sød appelsin. Især jojoba olie og abrikos kerne olie er kendt for deres blødgørende effekt på huden. Jojoba olie er ligelede super godt mod indgroet hår, hvor abrikoskerneolie forebygger rynker og afhjælper på diverse hudlidelser.

Hand Balm ( Rosewood and geranium) – TRUE STORY : Denne hand balm prøvede jeg for første gang oppe på et pr bureau ( Impression Pr) hvor jeg i første omgang forelskede mig i duften. – Det var faktisk hér jeg for første gang stiftede bekendskab med Mirins Copenhagen nogensinde. Jeg havde super ru hud på området ved knoerne  på lillefinger og ringefinger. Jeg fik én hand balm med hjem, som jeg brugte jævnligt (fordi jeg var vild med konsistensen og især duften) – men i løbet af kun en uge forsvandt min ekstremt tørre hud på knoerne og erstattede mine knoer med en sund, gennemfugtet og blød hud. (jeg var overrasket) og det var faktisk dén Hand balm der solgte hele konceptet til mig. den Hand balm burde alle piger ha i sin håndtaske.

Håber i har haft en dejlig dag. God nat Blog lovers – ses igen i morgen. <3 

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navy Bomber chic