At kunne slukke telefonen og nyde stunder som disse med sine tætteste

Easy cooking // Mini pizzaer som Godt alternativ, til alt det kedelige

God aften skønne blog lovers. Jeg har haft en mega irriterende dag, oven på en ellers fantastisk weekend. Jeg har hele dagen bakset med min computer, som absolut lever sit eget liv for tiden. ligemeget hvad jeg gør, så skal jeg sidde og vente 100 år på at oploaade billeder, og ligeledes popper der reklame vinduer op for hver side jeg logger ind på når jeg er på internettet. Jeg har flere gange været ved at smadre min hånd igennem skærmen og så hjælper det absolut heller ikke, når man har en kæreste der ikke forstår ens “arrigskab” og på ingen måde er hjælpsom. Nå! Men ikke desto mindre har jeg nu fået lov at arbejde på min kærested computer, så jeg kan få blogget lidt. stakkels fyr – han er total flygtet fra vildskaben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det så er sagt, vil jeg idag dele en super lækker mandags snack med jer, som  jeg personligt er blevet helt vild med at lave. – Som i ved er jeg kæmpe fan af nem og hurtig køkkentilberedning , så denne opskrift er total Nadialine venlig og kræver næsten igen kundskaber.

Det eneste man skal bruge er Pizza dej (nem at lave men kan også købes færdig) hakkede tomat, mozzarella i strimler, cherry tomater og rucola.

How to:

hjemmelavet pizza dej:

25 g gær
2 dl vand
1 spsk olivenolie
300 g hvedemel (ca. 5 1⁄4 dl)
1⁄2 tsk groft salt

Smuldr gæren og opløs den i vandet. Tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen blank og smidig. Stil den til hævning på et lunt sted med et klæde over. Lad den hæve ca. 1 time. Del dejen i 8 portioner, rul derefter dejen meget tyndt ud (for at få en korrekt rund form på dejen, bruger jeg et glas som form, og skærer det overskydende dej fra kanten). Forbag pizzabundene midt i ovnen ved 225 grader i 10 minutter. Derefter kommes fyldet på, og pizzaen bages færdigt ved 225 grader i 15 minutter eller til osten er smeltet og har en lidt lysebrun “overflade”. – Rucola og friske cherry tomater kommes på lige før servering.

De små pizzaer er super gode til gæster, natmad, eller et alternativ til den traditionelle og kedelige rugbrøds madpakke i skole og på arbejde. Bon appetit. <3

Kommenter gerne under dette indlæg og like det, hvis  i vil have mere af denne slags på bloggen! <3 God Mandag aften.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kunne slukke telefonen og nyde stunder som disse med sine tætteste