Blue shades

6 anderledes ting at opleve i Paris

Du har måske allerede besøgt Byernes by og set alle de, traditionelle attraktioner der er at finde i Paris. Eiffeltårnet, Notre-Dame, Latiner kvarteret, Sacré Coeur, Champs Elysées, Louvre – Ja! bare for at nævne nogle af dem. Men faktisk er Paris fyldt med unikke oplevelser du absolut ikke, må gå glip af på din næste rejse. I denne guide vil du opleve dén del at storbyen, almindelige turister ofte misser. – Et cool, hipt, artistisk og ikke mindst ekstravagant og festligt Paris.

p7023762


Opdag Paris Med Retro Tour

Jeg kan med sikkerhed sige at denne oplevelse, vil lade dig opdage Paris, i et helt nyt lys.

reto-tourretro-tourBåde jeg, min svenske blogger kollega Ida og vores Pr agent Sabah var enige om, at denne oplevelse var noget helt for sig selv. Læn dig tilbage og oplev følelsen af frihed mens din parisianske charffør, stolt viser dig nye sider af byen, du ellers ikke ville ha oplevet. Retro tour er en ualmindelig sjov måde at opdage paris på. Uanset alder, er denne oplevelse for alle. – Næste gang jeg skal til Paris, booker jeg en tur by night.

Adresse: Place de la Concorde75008 Paris, Frankrig


Læs også: How to spend 4 nights in Tokyo


Besøg Ateliers De Paris

Midt i det centrale Paris ligger Ateliers de Paris. Dette er en bygning dedikeret til håndværk, mode og design, som har fokus på at støtte nye designere i deres passion og drømme, om at gøre deres håndværk til en levevej. Stueetagen er et kunstgalleri, med 6 gratis udstillinger om året.

ateliers-de-paris-980atelier-paris-2line-h-paper-cutatelier-paris-line-hPå de resterende etager møder du alverdens kreativitet. Her sidder designerne og arbejder, i hver deres lille atelier. Det er en super interessant! – Især hvis du selv er kreativt anlagt. Jeg mødte bla. Line H som lever af at kreere traditionel Papirklip. Hun har blandt andet leveret papir klip til Yves saint laurent – arbejdet med chanel, for ikke at nævne verdensomspændende google. Jeg er forresten ret vild med den fine lyserøde skammel, kreeret af Pauline Krier.

Adresse: 30 rue du Faubourg Saint-Antoine


Hæng ud på Ground control.

food-market-nadialine-parisstreetfood-parisI hjertet af Paris 12 distrikt Finder du, en stor Pop-up teresse kaldet ground control. Dette hippe sted kan bedst sammenlignes, med Copenhagen street food på papir øen. Ground control breder sig over en 1500m2 teresse – som også udover deres mad og drikke steder, huser koncert områder – Skinner solen er det et perfekt sted, at hænge ud med sine venner. Atmosfæren er rar, drinks´ne kølige og bedst af alt servere de det bedste streetfood. Ground control har åbent indtil 30 september 2017

Adresse: 81 rue du Charolais Paris 12


Læs Også: Den bedste rejseguide til Portugals perle Madeira


Spis middag på vandet, omgivet af musik og kultur.

petit-bain-980petit-bain-food-rooftopPetit Bain er et atypisk men mega cool sted at spise. Det er ikke bare en restaurant på vandet, Nej Petit Bain er et kulturelt hus udformet på tre niveauer – En koncertsal  i kælderen, restaurant som servere dejlig hjemmelavet mad i midten og en vegetabilsk tag terrasse på toppen, med live musik og en betagende udsigt over Seinen! Petit Bain ligger i 13. distrikt og er et aldeles hyggeligt sted at hænge ud, hvis man elsker at socialisere sig.

Metro: Quai de la Gare

Bo på Paris cooleste BoutiqueHotel

mama-shelter-parismama-shelter
mama-shelter-paris-room

Denne indkvartering er alt andet end fransk altan med udsigt udover Eiffeltårnet. Det er faktisk fuldstændig modsat. 4,5 Km fra Notre Dame i 20. distrikt ligger dette cool boutiquehotel Mama Shelter. Det er perfekt, hvis du leder efter et unikt sted at bo, som er lidt ud over det sædvanlige – og samtidig vil spare penge.

Mama Shelter er ikke bare et sted at bo. Hotellet ligger langs de snoede brostensgader i Old Paris lige foran “La Flèche d’Or”, som var det mytiske parisiske tempel for den europæiske pop/rock scene. Dette unikke boutique hotel er Sensuelt og elegant, servere en fantastisk morgenbuffet og har Paris bedste rooftop – hvis du spørg det franske Vouge.

Book dit ophold  HER


Læs også: Brugbare tips til den perfekt pakket kuffert


Middag og show på Kabaret.

Jeg har selv optrådt på en kabaret i Københavns undergrund ( kabaret Hemmelig), hvilket betyder at denne oplevelse i Paris var forbløffende. Jeg elsker musik, glitter, ekstravagante kostumer og fransk humor. Spørg du mig, tilhører kabareten uden tvivl, en plads på din must-do liste, mens du er i Paris. Er du ude efter en Magisk oplevelsesrig aften som er 100% fransk, er dette the place to be. Lad evt kabareten blive din middags underholdning – her serveres nemlig vin og tapas til showet.

madame-arthurmadame-athur-parisI Paris findes nogle af verdens mest berømte Kabareter – Kabareter jeg personligt har tilføjet på min bucket liste. The Crazy Horse, Le Lido, Paradise Latin og Moulin Rouge, som alle er shows ud over det sædvanlige. Vi besøgte Madame Arthur, og selvom jeg ikke forstod halvdelen af hvad der blev sagt og sunget, er det en oplevelse jeg meget sent vil glemme. Se min vlog fra Paris HER

Adresse: 75 B rue des Martyrs75018 Paris, Frankrig

Jeg har sagt det før, men jeg siger det gerne igen! Jeg eeeelsker Paris og alt hvad den charmerende by byder på – lige fra hyggelige caféer, bedårende seværdigheder, fantastisk shoppingmuligheder og cocktails i det franske natteliv – Der er så utrolig mange fede steder i Paris, at man kunne bruge flere uger, ja måske endda år, på at udforske byen.

Skal du til Paris så find de bedste og billigste afgange her.


Læs også: Big Apple dreaming – Storby drømme og uddannelse

Læs også: All the goods of Milan

 
 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue shades