Pæne pasteller

10 ting piger med flot hud gør – og aldrig gør.

Vi kender allesammen mindst én, som på den ene eller anden måde altid formår at have fejlfri og nærmest perfekt  hud. Man er måske også lettere misundelig på hende?  At knække koden til en flawless hud kan være svært. Men i mange tilfælde handler det om at prøve sig frem, og finde ud af hvad der virker bedst for lige præcis din hud. – De fleste hud problemer kan ofte forbindes med noget genetisk men fortvivl ej! Der er en løsning på det meste.

Jeg er nok hende den irriterende veninde jeg omtalte længere oppe, for Jeg har egentlig aldrig haft synderligt mange problemer med min hud – men til mit forsvar, går jeg virkelig også meget op det. Derfor har jeg idag samlet nogle af de ting  jeg med garanti ved piger med flot hud (Inkl mig selv) gør og absolut aldrig gør.

nadialine-von-bach-chanel-streetstyle

10 ting piger med flot hud gør og aldrig gør:

1. Anvender solcreme uanset vejr.

En af mine venner anvender solcreme hver dag – Simpelthen for at beskytte huden for at ældes. Folk der anvender solcreme hver dag ( uanset vejret) beskytter huden mod solens farlige uv stråler, hvilket vil sige at huden ældes langsommere end de som ikke bruger solcreme.

2. De piller ikke i deres hud.

Bumser varer længere og misfarvninger dannes, når du piller i din bumser/urene hud og Du risikere bare at forværre tilstanden betydeligt. Jeg havde engang en veninde som led af uren hud, og fordi hun altid pillede, blev det til sår og så forfærdeligt ud. Gå hellere til en professionel som kan hjælpe dig, hvis du ikke kan lade dine urenheder være.

3. De eksfolierer blidt og regelmæssigt.

Eksfolisering en en af de bedste ting du kan gøre for at holde din hud glat,  sund og afbalanceret. En blid eksfoliering en gang om ugen fjerner døde hudceller og fremskynder dannelsen af nye og sunde hudceller. regelmæssig eksfoliering tilskynder ligeså bedre produkt penetration og absobering, hvilket øger effekten af dine hudplejeprodukter. en ansigtsmaske i ny og næ gør også underværker. Prøv for eksempel Glamglows Youthmud Tinglexfoliate Treatment som exfolierer og hjælper med at gøre huden glat, glowie og kamera klar på få minutter.

nadialine-glamglow-flawless-skin

4. De tager deres make-up af inden træning.

De fleste vasker ansigtet efter mortion, men vidste du at det også er vigtigt at fjerne make uppen inden træning? Når du sveder har make uppen og andre urenheder nemlig nemmere ved at trænge ind i porerne, hvilket kan medføre tilstoppede porer og uren hud så af med make-up´en når du træner.

5. De drikker masser af vand

At drikke vand er afgørende for din generelle sundhed, men i særdeleshed for din hud. Huden er kroppens største organ, og eksprter anbefaler faktisk at man drikker ca 8 store glas vand om dagen. Jeg ved ikke med dig, men jeg er personligt vild dårlig til at drikke vand så derfor har  jeg en app Til at hjælpe mig med dette problem. Den fortæller mig hver 2 time at jeg skal drikke vand og notere det, så jeg hele tiden har styr på hvor meget jeg drikker i løbet af dagen. – Det lyder måske sjovt, men det fungere overraskende godt for mig.

sensaiShop min beauty rutine | Cleansing oil | creamy soap | Cellular performance II skintonic  | Emulsion III Daycreme |


6. De bruger gode hudpleje produkter – og får hjælp når det er nødvendig.

Det handler om at finde frem til den hudpleje rutine som passer dig bedst. Er du til rense sæbe, olie, serum ect. og hvordan reagere din hud på det. Langt de fleste med en sund og smuk hud, er kræsne med hvad de smøre i ansigtet af produkter. – Det bør du også være. De bruger ikke mange forskellige mærker, og blander helller ej produkterne sammen. piger med en smuk og sund hud, får hjælp fra profesionelle når de har behov for det.

7. De sover aldrig med make-up på.

Sover du med make up på kan det medvirke til et udbrud af frie radikaler, større porrer og alle de ting du helst vil undgå. Derfor er det afgørende at du fjerner make uppen inden du går i seng. Vi har vist alle syndet på den her. Man kommer sent hjem, er træt og ligger sig til at sove med make up på – men faktisk kan du også forværre dit syn væsentligt ved at sove med mascara på. For at gøre aftagelse af make-up nemmere, kan jeg anbefale den luksuriøse rense olie fra sensai Cleansing oil som er et produkt der let opløser al slags make up og jsom jeg absolut ikke kan leve uden. Synes man Sensais cleansing oil er lidt for pricey kan jeg anbefale et billigere alternativ fra body shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter som også gør aftagning af make up til en leg.

pwecy-reed-nadialine-von-bach

8. De får nok søvn.

Søvn gør en kæmpe forskel, når det kommer til din huds udstråling. For lidt søvn får huden til at hænge, giver mørke render og poser under øjnene. Derudover har musklerne i ansigtet brug for at slappe af når du sover,

9. De ryger ikke.

Rygning er det absolut værste du kan udsætte din hud for – just ask me. jeg har selv røget i mange år og kan se en markant forbedring  på min huds struktur og udstråling siden jeg for bare 1 måned og 3 uger siden valgte at stoppe.

10. De spiser sundt og varieret.

Kosten spiller en stor rolle i jagten på den perfekte hud. spis antioxidanter, og sørg ligeledes for at din daglige kost er både sund og  varrieret,

Hvad gør du for at holde din hud smuk – og hvad gør du absolut ikke?


Læs også: Sådan opretholder du smukke negle og velplejede hænder

 

 

1 kommentar

 • Have you ever thought about publishing an ebook
  or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same ideas
  you discuss and would love to have you share some stories/information.
  I know my visitors would value your work.
  If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne pasteller