Juliette has a gun ambassadør + Give away

10 gaveideer til mors dag, hvis du er ude last minute.

Mors dag er ringet ind og selvom alle andre dage er en ligeså god anledning, til at behandle din mor godt – hvorfor  så ikke forkæle hende ekstra godt på denne dag? Skriv et personligt kort hvor du fortæller hvor højt du elsker hende, inviter hende på brunch, Ta på en oplevelse sammen, eller køb hende en lille gave.

Mangler du ideer? – Ja! Så har jeg hér, fundet noget inspiration du kan klare i sidste øjeblik? De fleste forretninger har åbent – Så ingen undskyldninger for ikke at forkæle din mor. –  Selvom de fleste online shops levere med express, kan produkterne af gode grunde ikke nå frem med så kort varsel, derfor har jeg selvfølgelig også tjekket om de kan fås i forretningerne.

Husk at mor er den bedste i verden – det er hende der bragte dig til verden, og som regel også hende der står der når ingen andre gør. Hun vil gå igennem ild og vand for dig, redde dig ud af de fleste situationer og for altid være der for dig – Værn om hende, elsk hende og sæt pris på hende, så længe hun er der.

mor-fortjener-detClick to shop  | 1. Madame La La | 2. Rituals duo serie – Dish wash Hand wash Hand balm  | 3. Moskow mule  | 4. Lounge kåbe | 5 . Velvet hjemmesko  | 6. British rose Body yogurt | 7. Nye negle | 8. Sensai Ansigtspleje | 9. Juliette has a gun limited oil fiction candle  | 10. M2 lash serum  |


Forneden kan du læse om alle 10 gaveideer til mors dag, hvis du er ude i sidste øjeblik – rigtig god søndag ! 

1. Madame La la – Ferie på flaske

Måske har du ikke råd til at invitere din mor en uge til LA, men med Madame La La Tan kan du ihvertfald give hende den tan der følger med sådan en ferie. Madame La La er en dynamisk do-all selvbrunende perfektionsmousse, der er designet til at skabe den ultimative LA ikoniske glød. og hvem craver ikke sådan en tan.

Madame La La Tan Light, 200 ml, 325,- hos AnaBé Perfumes & Apothecary

2. Luksus til køkkenet

Must have i et hvert hjem er rituals køkkenserie – Den er ikke bare effektiv når opvasken skal tages og hænderne skriger efter fugt, serien er også virkelig pæn at have stående fremme.

Rituals Duo serie, alle 3 produkter, 230 kr – hos Rituals på Købmagergade

3. Et twist a ingefær og citron

Juliette has a gun har lanceret en ny tidsløs duft der med et twist af ingefær og kant af citron, med garanti vil forgude sanserne.  Moskow mule invitere på sommer ekstase, flagrende kjoler og sensuelle vibrationer.

Moskow Mule by Juliette has a gun, 100 ml,  ca. 800 kr – Hos Illum i Kbh.

4. Komfortabelt loungewear

Jeg ejer selv denne kåbe fra Hunkemöller, og lever nærmest i den herhjemme. Derfor tænker jeg også at en hver mor ville elske sådan en. Den er ikke bare lækker at iføre sig, men også rigtig pæn med dens trompet agtige ærmer og rippede tekstur.

Loungewear badekåbe, 349 kr, hos Hunkemöller. 

5. Hjemmesko til dasedagene

Når vi nu er hoppet i hjemmetøjet, hvorfor så ikke investere i et par super cute hjemmesko til din mors dasedage. Min mor elsker cute stuff -Derfor er jeg også sikker på at disse vil gå rent hjem. Fås også i lyserøde.

Velvet hjemmesko, 229 kr, hos Hunkemöller

6. Body yogurt – Life is to short to…

Hvad kan man bruge 15 sekunder på? Det tager kun 15 sekunder at ringe til din mor og fortælle at du elsker hende, at swipe dankortet eller at smøre kroppen ind i den nye body yogurt fra The body shop.  Det lyder måske vildt, men det er sandt – Det tager nemlig kun 15 sekunder for de nye body yogurts at absoberes i huden – og så giver de intens fugt. British rose er min personlige favorit, og jeg ved også at min mor er ret vild med duften. udover British rose findes der 4 andre varianter som vi kender fra de klassiske body buttere : Strawberry, Moringa, Almond milk, Mango.

Body yogurt, 200 Ml, 95 kr, Hos The body shop.

7. Smukke negle & velplejede hænder

Hvad er bedre end smukke velplejede hænder og et snert af forkælelse? Forskøn din mor med et sæt nye negle og en lækker håndmassage. Bor hun i nærheden af Ballerup, kan jeg anbefale at købe et gavekort til Le Suzette som er en af de dygtigste negle teknikkere jeg kender – Hun er service minded, kreere holdbare negle og gør altid det ekstra så man har lyst til at komme tilbage.

Find al information du behøver om klinikken Her.

8. Silkeblød ansigtspleje.

Din mor bliver ikke yngre, så derfor er det vigtig med produkter der bekæmper de fine linier. Koishimaro silke har bevist at have en utrolig effekt på huden og ikke mindst på ældnings tegn. Tager du et kig på min hud vil du måske forstå hvorfor den er så fin som den er, det er ganske vist sensai der står bag, som jeg også har skrevet om i indlægget De her produkter bruger jeg hver eneste dag.

Sensai cellular performance fås bla. i Illum.

9. Væk sanserne med et nummeret duftlys.

Hvem elsker ikke et velduftende hjem? Et duftlyst på badeværelset, i soveværelset eller entreen skaber hygge og løfter humøret – Hvad med at give din mor et limited edition duft lys fra Juliette has a gun som kun findes i begrænset udgave af 999 nummereret eksempler.

Fås kun online hos Juliette has a gun.

10. M2 Eyelash activating serum

Hvad med den populære M2 eyelash activating serum som opfylder enhver kvindes drøm om lange bambi vipper.  Vipperne bliver længere, kraftigere og ikke mindst mørkere? M2 er lidt dyr, men den er drøj i brug og holder rigtig længe – og hvilken mor ville ikke blive lykkelig over sådan en fin gave –  Her kan du få M2 eyelash activating serum 

M2 eyelash activating serum, 5 Ml, 990kr, Hos Matas

SIG DET MED BLOMSER

Vil du bare sende en helt traditionel buket blomster til din elskede mor,  kan du sende de smukkeste bukketter fra euroflorist til de billigste penge – se feks denne fine buket til 175 kr


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juliette has a gun ambassadør + Give away