Soon Baby, Soon!

You´re the Coco to my Chanel – Smukke billeder til hjemmet

Home-inspochanel-decor-2chanel-decor-10chanel-decor-5chanel-decorchanel-decor-4Click to shop / Sengekappe / Pelsede sengetæppe / Paty heels / Potteskjulere /  Gardiner /

Jeg har ligget syg i snart 5 dage og blev igår en smule restløs over at ligge vandret, så fandt min kreative side frem og kreerede disse smukke Chanel billeder.  Jeg synes de passer utroligt fint ind i mit imperium, af et soveværelse – som i forvejen er ret piget, og rigtig meget præget af mig. Jeg glæder mig sådan til at se min kærestes reaktion, når han kommer hjem fra sin europa tour sidst i April. Nu mangler jeg bare en lysekrone i loftet. Den Fede retro kuffert som står for enden af min seng, er en gammel sag. Ja faktisk fik jeg en æld gammel symaskine af en sød dame for mange år tilbage, men symaskinen virkede ikke, så skillede mig af med den, og bruger nu symaskine kufferten til opbevaring af alle mine modeblade.  Jeg har googlet lidt, og skulle man være interesseret i sådan en retro kuffert, kan de findes til ingen penge på bla. Den blå avis.  Hvad synes i ellers om stilen?


Hvis du sidder derude og tænker at du også godt kunne tænke dig sådan nogle billeder, Så send mig en mail. Nadialine@me.com

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soon Baby, Soon!