A to z Mind of mine

Ubetinget Puppy Love

puppypuppywoody10puppySpeeking of cuteness. Ja jeg ville ønske jeg kunne sige at charmetolden hér var min – men det er han ikke. Til gengæld fik jeg til min store begejstring og kærlighed for denne lille pels bold, lov at være barnepige idag – og så kunne jeg selvfølgelig ikke lade være at tage billeder, af løve hunden som jeg kalder ham. Han er stadig en baby – 10 uger – og sover meget. Men hold op hvor er der også gang i ham, i de vågne timer. Elsker ham!  – Og så  hedder han woody!


4 kommentarer

 • Josefine

  Ja, han ser godt nok sød ud. Jeg er også meget interesseret i hvilken race det er ☺️☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Han er så cute – Elsker ham – også fordi han er så speciel af udseende. Woody er en blanding af en Lhasa Apso og en löwchen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Årh hvor er han dejlig. Hvilken race er han? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Han er også mega fræk. haha Han er en blanding af en Lhasa Apso og en Löwchen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

A to z Mind of mine