Glow is everything - Smashbox Petal metal collection

Tuesday nudes

Click to shop | Top (similar) | Jersey wide pants | Bumbag | Hilfiger slippers |


Hei sweeties. Im here.. Jeg ved godt, jeg ikke får opdateret så meget på bloggen, som jeg plejer at gøre – Jeg har før sagt det og vil lige understrege det én  gang til. Det er slet slet ikke fordi jeg ikke gider at blogge. Det er ren og skær ( to be honest) fordi jeg har haft brug for et pusterum, både til at tænke – men også til at mærke efter hvad jeg inderst inde har brug for, for at jeg er gladest.

Jeg har haft brug for ikke at sidde og redigere billeder til langt ude på natten, og følte også, at jeg havde brug for en lille pause. Jeg har blogget næsten hver dag i 5-6 år og har aldrig rigtig haft et break, hvor jeg ikke skriver, tager billeder, redigerer billeder eller sidder foran computeren og laver noget, relateret til bloggen. (det skulle jo komme før eller siden) Selv om jeg virkelig elsker hvad jeg laver, har alle mennesker jo brug for en pause til bare at florere i nutiden og ikke fokusere på andet end lige nu. 

Når det er sagt ville jeg faktisk bare lige tjekke ind og vise jer mit outfit fra forleden dag.  Jeg er fortiden virkelig vild med beige, gyldne, svagt lyserøde og brændte toner, hvilket også tydeligt kan ses her. De vide jersey bukser er et af mine Key items i disse sommer måneder. Kommer man tæt på vil man opdage at de glimtre og så er de enormt behagelige at have på i denne varme. Jeg bruger dem faktisk meget for tiden og hvis det ikke var fordi, det var lidt underligt, ville jeg ønske jeg kunne bo i dem  – Faktisk er de lige nu sat ned fra 400 kr til 119 kr lige HER.


Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glow is everything - Smashbox Petal metal collection