Få Backstage Beauty tips + goodiebag til værdi af 1000 kr.

Too many shoes to count

london-size

“I just have to try them. not buy”. and so it is each time when it comes to shoes – I always end up going out of the store, with at least one pair of new shoes.. Happy monday lovers! Yes I love shoes. Maybe a bit too much? At least I own so many pairs of shoes, that i dont even know the exact number. Nevertheless! Today I show you all my favorite shoes and give you funny stories from episodes, where I have had them on. If you had to take a wild guess, how many shoes do you think i own? International readers, the video bellow is in danish. sorry for that! I hope you will enjoy it anyway!

“Jeg skal bare lige prøve dem. IKKE købe”. Sådan er det hver gang! – Det ender altid med jeg går ud af forretningen med mindst ét par nye sko. Glædelig mandag Piger. Ja! jeg har en kæmpe kærlighed for sko, det må jeg jo nok erkende. Måske en tand for meget? Ihvertfald har jeg sko allevegne. Sys det er svært at organisere sko – Det bedste ville jo være hvis man i ægte carrie Bradshaw stil, fik bygget et kæmpe walk in skoskab, hvor man kunne placere dem på række.  Ikke desto mindre viser jeg idag mine ynglings sko frem og fortæller små sjove historier fra episoder, hvor jeg har haft dem på. Hvis du skulle gætte, hvor mange sko tror du så jeg ejer? 

london5london-3

Looking to bulk up your shoe collection? Head HERE to shop some fall picks!

Ønsker du at opgradere din efterårs sko kollektion, så hop ind HER og køb dine efterårs favoritter.

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Puha hvor mange par er der ? 75?
  Hold op jeg glæder mig til at kunne gå med lækre sko igen, som høj gravid kan jeg kun få birkenstok på 😂
  Det er en skøn video, med nogen hyggelige historier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Haha. ja det må ikke være nemt at være gravid. jeg har faktisk ikke selv talt dem, men det kunne være jeg skulle lave et kommende indlæg hvor jeg afsløre det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få Backstage Beauty tips + goodiebag til værdi af 1000 kr.