October

Thursday ten – Ten things i wanna do this fall

Hi Babes. It’s a good thing that i cuddled up yesterday night with soup, lots of clothes, and had a good night sleep – Today is so much better than yesterday. I still feel sick, but it’s most my damn throat. Got up to late for the Tommy Hilfiger breakfast so now Im heading all my meeting!. But before i leave im ready to share this weeks Thursday ten. >Ten things i wanna do this fall<. Enjoy.

Hei babes. Det er godt jeg blev i sengen igår og fik mig en god nattesøvn – Idag har jeg det meget bedre. Jeg føler mig stadig syg, men det er mest af alt halsen den er gal med. Sov over mig til Tommy Hilfiger morgenmaden så nu er jeg på vej til alle mine andre møder, før jeg i aften skal i wallmanns med en masse dejlige mennesker. Men før jeg tager afsted, vil jeg lige dele denne uges Thursday ten > Ten things i wanna do ths fall<

Læs Også : Thursday Ten – How to style Your classic blue jeans

metallic4

1. Go for tons of walks

There’s nothing better than going for walks. Steph and i used to do this a lot last year, so this is something I’ll do daily once my throat heals. Maybe Steph wanna join?

Der er intet bedre end gåture. Steph og jeg gjorde det rigtig meget sidste år, så dette er noget jeg vil gøre igen dagligt, når halsen har det bedre. Måske jeg kan lokke Steph med?

2. Cut Fat.

cutting down on eating too much until Christmas! Luckily I don’t like food at all, so it’s not really a big deal for me. haha. guess not!!  Then I´ll enjoy all the Christmas sweets with an extra good conscience! I just realized that Christmas isn’t far away at all, so incredibly cosy!!♥

Skærer ned på at spise for meget indtil jul. Heldigvis kan jeg slet ikke lide mad, så det bliver ikke særlig svært. Hahaha Guess not!! Så kan jeg nyde alle julens godter uden nogen form for dårlig samvittighed. Jeg kom lige i tanke om hvor tæt vi er på julen. Det er så hyggeligt♥

Læs Også: Slanke Muffins du kan nyde med god samvittighed

aubergine-3

3. Go on a trip

Lucky me I already planned to go to morocco next month. so awesome! I really love traveling, and most of all, places, I dont have to wear too much clothes. also I´ll save money to visit my friend and business advisor in San Fransisco.

Heldigvis for mig, har jeg allerede planlagt en tur til Marokko i næste måned. Jeg elsker virkelig at rejse, og mest af alt til steder, hvor jeg ikke behøver at have særlig meget tøj på. Derudover vil jeg også spare op til at besøge min gode ven og business rådgiver i San Fransisco.

4. Read books

Less TV-shows, more books. As easy as that! But first i have to finish Prison Break.

Mindre TV serier, flere bøger, så nemt er det! Men først skal jeg lige afslutte Prison break.

tt5. Quality time.

I work too much at the restaurant and also with everything that comes with my work as a blogger. This fall I´ll focus more on spending Q-time with my friends, M. and ofc my family.

Jeg arbejder alt for meget på restauranten og også med alt hvad der kommer med mit arbejde som blogger. Dette efterår vil jeg fokusere mere på kvalitets tid med mine venner, M. og selvfølgelig min familie.

6. Bikram Yoga.

Same time last year, I practice Bikram Yoga for 60 days, which was the best thing i did for my self. I wanna go back a reboot my body inside out. Best of everything. Bikram yoga reduces stress and strengthens the body and the soul.

Samme tid sidste år, dyrkede jeg Bikram Yoga i 60 dage, hvilket var det bedste jeg gjorde for mig selv. Jeg vil gerne tilbage og genstarte mit system, – hvis man kan beskrive det sådan? Bedst af alt – Bikram yoga reducere stress og styrker krop og sjæl. Kan virkelig anbefales i disse kolde tider! Især hvis du som jeg, døjer med dårlig ryg!

Læs også: 60 days Bikram yoga Challange

Best Friend

7. Goals fo Blog

Create more content, grow my audience on Instagram, blog and my Youtube channel. get closer to you guys, as my virtual friends. Interact more with each other. – makes sense? 

Skabe mere indhold, vokse antal a besøgende/følgere/subscribers på dels Instagram, min blog og Youtube kanal. Komme tættere på jer som mine virtuelle veninder, og iteragere mere med hinanden. –Giver det mening?

8. Sing it out loud.

As you guys properly know, I love singing. This fall I´ll be back on track, and do some covers of my favorite songs. (or let me know what song you want me to do a cover on) I already posted a few on Instagram, in case you´re curious. HEREHEREHERE & HERE

Som de fleste af jer nok ved, så elsker jeg at synge. Dette efterår vil jeg tilbage på sporet, og lave nogle covere af mine ynglingssange. ( måske i også har nogle ønsker til et nummer i gerne vil høre mig udføre?) Jeg har allerede slået et par videoer op på instagram, hvis nogle af jer skulle være nysgerrige. HER, HER, HER HER

plans

9. Go on a roadtrip with my man

My parent has a wonderful property by the ocean , and My better half, has actually never been there. A road trip there is a must this fall!!

Mine forældre har en rigtig dejlig grund nær havet, og min bedre halvdel M. Har aldrig været der. Et Road trip derop, er et must dette efterår.

10. Plan Christmas presents.

Every year, its always last minute, buying presents for my love ones. This year i wanna start buying Xmas presents, late october, start november. I absolutely hate all the stress that it brings in December. When December comes, I have tons of time to make small homemade giftsboxes and christmas cards like I always do, in stead of stressing throw crowded malls. Maybe i should make a list where I write down what I’ve gotten for everyone. Otherwise it’s so easy to forget!

Hvert år er ingen undtagelse. Jeg er altid i sidste øjeblik, når der skal købes julegaver til mine kære. I år har jeg besluttet mig for at starte tidligt – Slut oktober, start november. Jeg hader al den stress det bringer i december, hvor jeg gerne vil have tid til at lave hjemmelave gaveæsker og julekort, som jeg gør hvert år, i stedet for at rende rundt i et propfyldt shopping center. Måske jeg også skulle lave en liste over hvad jeg køber til de forskellige, ellers er det så nemt at glemme!

Læs Også: Girls Getaway – Ystad Saltsjöbad

Læs Også: DIY- christmas gift boxes

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October