Bordeaux PomPom

Thursday Ten – Checkpoints and short term memory

RANDOM FACTS ABOUT ME.

Det er tid til at introducere jer for en ny spalte på bloggen, Girls! “Thursday Ten» er lister over ti points – alt fra hvor jeg vil rejse i verden, favoritter i min garderobe, tanker, motivation, beauty stuff og så videre – Hver torsdag!  Jeg Håber i vil synes om mit nye tiltag. – Lad mig endelig vide, hvis du har nogle ideer til emner, til kommende Thursday Ten. Jeg fornemmer  i mangler noget mere personlighed her på bloggen, så Jeg løber allerede igang nu, hvor dagens aktuelle liste består af 10 random facts om mig,

It’s time to introduce you to a new column on the blog, Girls! “Thursday Ten” are lists of ten points – everything from where I will travel the world, favorites of my wardrobe, thoughts, motivation, beauty stuff and so on – Every Thursday! I Hope you like my new initiatives. – Please let me know, if you have any ideas on future “Thursday ten”! It feels like you need more personality here on the blog, so I´ll start with my current list consists of 10 random facts about me.

Nadialine-dangleterre

CHECKPOINTS.

Når jeg befinder mig i storbyer jeg ikke kender (som feks da jeg var i Tokyo) laver jeg check points, for at finde rundt og derved ikke fare vild -Dvs et højt tårn nær mit hotel kan fortælle mig hvilken retning jeg skal gå hvis jeg er lost. Ret smart faktisk!

When I find myself in cities I do not know (as for example when I was in Tokyo) I make checkpoints, to orientate and not get lost – A high tower near my hotel can tell me which direction I should go if im lost. Pretty smart indeed!

P5121924

SHORT TERM MEMORY.

Jeg er dronningen af at gå ind i et rum og glemme alt om hvad jeg skulle derinde, og er nød til at gå tilbage til hvor jeg startede, for at tænke på hvad jeg skulle.

Im the queen of entering a room, forgetting what I was supposed to do in that room, and going back to the place I was standing earlier to try to think of it.

SNEEZE

Når jeg bruger min Derma roller i panden, nyser jeg helt ustyrligt. Det samme sker når jeg plukker mine øjenbryn. Virkelig mærkeligt!!!

When i use my Derma roller on my forehead, I sneeze completely uncontrollable. The same thing happens when I do my eyebrows. So weird!

Benefit brows

ALL OR NOTHING

Jeg er meget ” Alt eller intet” . Enten lukke øjnene og efterlade min lejlighed messy, eller gøre rent og skrubbe hver en cm af boet. Enten holde mig ædru, eller drikke for meget vin, og “dø” dagen efter. Enten spise en sund og god middag, eller spise det mest usunde jeg kan finde, efterfulgt af et kig rundt for slik i skabene, køleskab og fryser.

I’m an «all or nothing» kinda girl. Either I leave the house messy, or I clean and scrub every square centimeter of the place. Either I stay sober, or I drink way too much wine and die the next day. Either I eat a healthy dinner, or I find everything unhealthy in the house and eat until I burst. 

THANK GOD, SANDAL SEASON IS OVER.

Min tånegl blev flænset af under surfing, på min seneste rejse til Fuerteventura. Thank God sandal sæsonen snart er ovre. Har læst mig til at det tager 16 måneder at vokse en ny tånegl ud. FML.

My toenail was ripped of during surfing on my recent trip to Fuerteventura. Thank God sandal season, will soon be over. Have read that it takes 16 months, to grow out a new toenail. FML.

surf11

BLOGGER EVENTS

Når jeg er til blogger events er jeg 9 ud af 10 gange, altid den sidste der forlader eventet. Hvilket faktisk er blevet til en indre kamp for ikke at være den sidste der går. Men jeg kan jo ikke gøre for jeg synes det er hyggeligt at mingle og sætter stor pris på at være inviteret.

I am 9 out of 10 times, always the last to leave an event. Which actually every time is an inner struggle not to be the last to leave. But i really think it’s nice to mingle and I appreciate being invited.

IM NOT GONNA SHARE THE MIRROR.

Når jeg ligger make up foretrækker jeg at sidde på gulvet i mit soveværelse, og kan absolut ikke koncentrere mig, hvis andre kigger på mig eller hvis jeg skal dele spejl.

When Im doing my makeup, I prefer to sit on the floor in my bedroom. – Can not concentrate if others are looking at me, or if I have to share the mirror.

nadialine make up

SHY

Jeg er faktisk en ret genert person, men er vildt god til at skjule det, hvilket til tider får mig ud i situationer hvor jeg hører mig selv sige ret random ting.

 I’m actually quite a shy person. But are seriously really good at hiding it – which sometimes makes me say quite random things.

HATE YOU, BUT I LOVE YOU

Duften af kaffe er uimodståelig, men smagen forfærdelig. Til gengæld kan jeg godt lide iskaffe. Det giver ikke rigtig mening. men sådan er det altså.

The smell of coffee is irresistible, but the taste horrible. On the other hand, I LOVE iced coffee. It really doesn’t, make sense. But thats how it is.

Tokyo-starbucks

KEEP IT STREIGHT.

Jeg kan absolut ikke sove i andet, end hvidt sengetøj. Mønstre og farver virker forstyrrende for mig – også selvom jeg lukker øjnene. Det er som om jeg kan mærke det alligevel. Jeg kan heller ikke klare hvis sengetøjet er krøllet, eller hvis dynen kan ses i enden af sengetøjet. – Skal jeg have hjælp?

I absolutely can´t sleep in anything other than white linens. Patterns and colors distracting  me – even if I close my eyes. I feel it anyway. I can take if the linen is wrinkled or if the quilt can be seen at the end of the linens – Do I need help?

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bordeaux PomPom