Mit outfit på den franske ambassade

The Holiday season #1 – Preparing for party season

party-season 2017Click to shop | 1. Velour jacket dress* | 2. Satin dress*  | 3. Long shirt dress* | 4. Large clip earrings* | 5. Dark blue Navy Blazer | 6. Rock suede clutch* | 7. Lace balconette bra* | 8. Knit sweater| 9. Silver ankle boots *| 10. Strapless sparkle jumpsuit|


Hej fra en halv syg blogger sweethearts. Efter festen på den franske ambassade har jeg fremskaffet mig en ulidelig forkølelse. Dog har jeg en masse på programmet som gør at jeg må vente med at være ynkelig. The body shop holder deres årlige Jule event, som jeg absolut ikke vil gå glip af – og så spiller M koncert på Hard Rock Cafe i aften. Jeg sad i går og ledte efter et outfit at tage på til begge anledninger, og så slog det mig pludselig at jeg selvfølgelig også er nød til at planlægge mine kjolevalg og outfits til alle festligheder og sammenkomster som venter de kommende måneder. Det samme sker nemlig hvert år – jeg venter indtil sidste øjeblik, og på det tidspunkt er de ønskede items udsolgt. Så i år starter jeg tidligt! Her er 10 håndplukkede items du kan rocke til de De fleste højtideligheder – Samtidig er 80% af tingene virkelig budgetvenlige, så du kan shoppe til flere lejligheder. Jeg er vild med det hele – Især de glitrende sølv boots, velour jakken, navy blazeren og den mega stilet jumpsuit. Hvilke items er dine favoritter?

Dette er første indlæg i en af 2 serier som kommer til at kører igennem hele November og December. Serierne hedder The holiday season og The Christmas gift guide som guider dig til perfekte fest outfits, DIY projekter, Jule gave ideer, Make up/ Hår toturials, get aways og meget meget mere. Håber i vil tage godt i mod og lade jer inspirere.


1 kommentar

  • Martin

    Hej Nadia.
    ØV ØV 😞 at jeg ikke nåede, at komme ind og høre M spille igår, det er så ærgerligt 😞 men kom sent hjem fra messe i Jylland, med arbejdet ville så gerne have været der og rigtig gerne ville have set dig, var det ellers fedt 😎. ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit på den franske ambassade