Stjæl stilen - Color blocking

The 2ndDay mohair blogger knit

Nadialine - 2ndday sweater2ndday-blogger-sweatClick to shop | 1. The blogger sweater |2. Leather jacket* | 3. Western Belt* | 4. Vintage high cropped jeans* | Black Marble iphone cover* |


Jeg har nettop slået bagdelen i sædet på espresso house i indre by – Dagen idag har været en af de mindre spændende – Har bland andet været på hittegodskontoret for at følge op på, om min MEGET SAVNET computer er blevet indleveret. ( Dog uden held ) – Som mange af jer ved, arbejder jeg foruden fuldtid på bloggen, som leder på en restaurant, i midten af københavn – Dette betyder at jeg har brugt det meste af dagen idag,  på at servicere sultne gæster og sørget for at restauranten kører som den skal.

M spiller i Norge i weekenden, og har disse dage, hele Maryann Cotton bandet boende, da de øver op i Kbh – hvilket er derfor jeg sidder på espresso house kl 21 med en kaffe, for at arbejde ( Kan simpelthen ikke koncentrere mig med 4 rock musikere, under samme tag.) Ikke desto mindre glæder jeg mig, til de tager afsted i morgen. – Så skal prinsessen hér, brede sig i lejligheden, i hele 4 dage. Har så mange kampagner jeg skal følge op på, materiale til bloggen der skal kreeres, billeder der skal skydes, Mails, møder – og så var der forresten lige den hér lækre Mohair sweater fra 2ndDay, i allesammen spurgte til, efter jeg forleden flashede den, på på min Instagram story. Den er helt perfekt til årstiden, og så er den vildt lækker til et par jeans, under en læderjakke (præcis sådan jeg føler mig bedst tilpas i hverdagen) For nogle år siden var jeg vildt farve forskrækket – men hold op hvor er det lækkert med lidt farver, når vejret er så trist og gråt som det har været idag. Right?? Hvad har i forresten fået ugen til at gå med, ind til videre??


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen - Color blocking