Pont Alexandre II

Tee Fling

Nadialine-von-bach-tee-flingAd-links / 1. Printed tee / 2. Cacao intense color refresh / 3. 3 pack belts / 4. High waist jeans / 5. Sneakers /


Der findes så mange fede t-shirts med print jeg craver for tiden. En af dem er denne fra det forholdsvis nye brand unlimitededition, som jeg hoppede i forleden. – Og følger du med på min Instagram profil, har du sikkert også lagt mærke Til den populære flamingo tee Jeg rockede til Starbucks eventet før jeg tog til Paris.

lad os bare skære ind til kernen. . T-shirt trenden rider på sin største bølge lige nu.  selvom trenden ikke nødvendigvis er noget nyt, har street style stjerner bevist, at denne T-shirt stil uden tvivl er officielt det mest alsidige element i din garderobe. Hvordan skal du så bære disse statement tees?

For at være ærlig er der ikke noget rigtigt eller forkert svar på det. Its simple! Nogle mixer dem med midi skirts, dresser op med suits, mens jeg er vild med tight jeans og sneakers. Uanset hvilken måde du vælger at style din tee på er det vigtigt, ikke at gå på kompromis med din egen personlige stil. Alt er tilladt.

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pont Alexandre II