OMG Christopher sagde mit navn!

Taking (spa) care of my bestie

spa_8spa_5spa_6spaspa_3spa_9Spa_10Kender i det når ens Bestie er ked af det, og går igennem en svær tid? Man kan mærke hendes smerte, og vil inderligt gøre alt for hun har det godt, og tænker på alt andet end sorg og praktiske ting! Jeg inviterede forleden min bestie i 45 minutters jacuzzi med champagne og chokolade fondue, lækre krops peelinger og pep talk i vores eget private spa rum på Shamadhi spa i indre københavn. Hun er meget ked af det og splittet for tiden så Jeg havde sat hende i stævne foran en tattoo shop lige ved siden af shamadhi spa, så hun ikke med det samme kunne gætte hvad vi skulle. Det første hun siger er “jeg vil altså ikke ha en tattoo!!” hahaha hun åbner så en pakke hvori der ligger en bikini (som et hint), og hun udbryder “skal jeg være nøgen” åhh gud hendes ansigtsudtryk var priceless..  Har i nogensinde været på shamadhi spa? hvis ikke, så gør jer selv den tjeneste. jeg lover jer det er den bedste terapi mod stress og især  vinter depri. Man føler virkelig livet bliver sat på standby en tid og når man så igen træder ud i det virkelige liv, er man opladet med ny energi.

Jeg har faktisk set at shamadhi spa lige nu har et tilbud på nettop denne oplevelse på deres hjemmeside, hvor man kun betaler 349 kr for 2 personer.  I kan læse mere HER (Det er virkelig en god måde at bruge kvalitetstid med sin veninde på, eller hvis man har en kæreste)

2 kommentarer

  • Sofie R

    Nadialine bliv ved med at være som du er. tænk at have en veninde som dig i sit liv, Du virker enormt kærlig, og betænksom. er sikker på dine veninder sætter pris på at have sådan en som dig i deres liv. Jeg elsker din blog. jeg er vild med dine outfit billeder, og så elsker jeg at du er så ærlig. man kan mærke at du virkelig er passioneret omkring det du laver. jeg savner måske en Ask me video.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Gid man havde en veninde som dig. Du virker som om du tænker meget over hvordan dine medmennesker har det. tak for en fantastisk god blog og en masse flotte billeder. Du er en 1ér

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OMG Christopher sagde mit navn!