Grand Opening - Her får du smukke negle og 50% Rabat

suede shirt dress

cream-clothing-nadialieCream clothing zadig boots nadialineCream clothing suede nadialinezadig-stoevler-14-nadialinecream clothing suede nadialineClick to shop | Suede shirt dress* | Biker jacket* | Denim shorts* | High neck body | zadig boots* |


Hej og god formiddag til en ny weekend. Denne uge har simpelthen været så spændende. Jeg har blandt andet været til forpremiere på serien De perfekte steder, hvor jeg inviterede min mor med. ( I må og skal se den serie) Det er en vaske ægte kærlighedshistorie, og bliver sendt på tirsdag på TV2 Zulu. Derudover har jeg drukket kaffe med Charlotte caroline, besøgt DAY & 2NDDAY´s showroom, hvor jeg kom hjem med en kæmpe pose tøj, fra deres aw17 kollektion – været til sang træning, bowlet med mine venner, fået lavet negle hos Le suzette, og så er jeg blevet klippet og farvet hos saco hair. Sikke en fantastisk uge. I kan forresten se en lille video, charlotte caroline har lavet fra vores kaffe date og besøg hos Day & 2ndday Her

Det er simpelthen så utjekket, skulle ha været til le suzettes åbnings reception her til morgen, men sov simpelthen over mig, så nåede ikke afsted. Super ærgerligt – men faktum at jeg sov over mig, må simpelthen være tegn på, at min krop trængte til at sove igennem. Faktisk ville jeg bare tjekke ind for at vise jer, et af mine seneste efterårs looks. Mere specifikt, min mega fede ruskinds skjorte, jeg forleden miksede med læder, denim og uld strømpebukser. Desværre er ruskinds skjorten ikke online endnu, men lover at linke direkte til den, så snart den kan klikkes hjem.


Photo Michael Sell 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grand Opening - Her får du smukke negle og 50% Rabat