Lava pools in Porto moniz

Styling Tip – Eco Masters Glattebørste

styling tips - ego master glattebørsteEt glattejern er stort set på alle kvinders cant-live-without liste ( ihvertfald min egen og alle de piger jeg kender). Men hvad nu hvis man kunne spare tid ved at kombinere det at børste håret, med at man glattede det? Tid kan man altid bruge, især når man som jeg, skal til en masse festligheder i december måned. Denne glattebørste fra Eco masters er en fantastisk opfindelse, der har de bedste egenskaber fra både en børste og et glattejern. Her behøver du nemlig ikke at redde håret ud før du glatter det – den klare faktisk begge ting på én gang.. Dvs. at du både sparer en masse tid og samtidig skåner håret.

styling tips - ego master glatte børsteJeg har siden den aller første glattebørste blev lanceret, tænkt at det ikke var nødvendigt, når man ejer et fladjern. Dog må jeg indrømme at jeg trækker det i mig igen, efter at have prøvet glattebørsten. Ikke at jeg siger jeg aldrig vil bruge et fladjern igen, men en glattebørste vil jeg fortrække i langt de fleste tilfælde. Håret har desuden nemmere ved at blive opvarmet, da den gennem en trækning med børsten har en støre berøringsoverflade for hver enkelt hårstrå.

styling tips - ego master glattebørste Glattebørsten findes på Leluna.dk, som er en webshop hvor mange Andre kvalitetsprodukter fra Eco Masters også forhandles.  Da julen nærmer sig med hastige skridt, og højsæsonen for gaveindkøb er over os, kan jeg da også godt anbefale at man klikker forbi. Jeg har dog ikke prøvet Hudpleje- og skønhedsprodukter fra leluna.dk endnu, men er sikker på de er smadder gode.

ego-master-glatteboersteTil sidst er det blevet tid til dagens afsnit af 12 days of Christmas. Idag viser jeg faktisk hvordan man bruger glattebørsten og så sætter jeg gang i en ret så AWESOME GIVE AWAY – Kan i gætte hvad det er?? Tryk play og kig med.

Abonner på min youtube kanal HER


Sponsoreret

6 kommentarer

 • Anilla

  Sikke en lækker give away! (: Har virkelig længe overvejet at prøve sådan en glattebørste, det virker virkelig snart 🙂
  Det tager altid 1000år at style mit hår så det ender altid i fletning eller hestehale, hvilket jo er total skørt når man nu er en af dem som har brugt penge på at få extensions på og så udnytter man slet ik at man har langt flot hår. Intet mindre end skørt. Jeg ville ihvertfald blive glad hvis jeg vandt en lille julegave t mig selv :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Mit hår er langt og filtret, det tager tit lang tid at skulle glatte det, da det først skal redes grundigt, så hvis jeg kunne slå de to ting sammen, så ville det spare mig meget tid 🙂 For det meste ender mit hår bare i en knold og det er næsten synd, for jeg har virkelig passet på det så det er blevet langt 🙂

  Og så vil jeg lige tilføje at det er så fint hvordan glattebørsten matcher dit outfit i videoen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit hår ugler så let! selv lige efter jeg har glattet mit hår, så går der 2 min. også kan jeg rede det igen. Tænker måske at en glattejernsbørste kan afhjælpe det problem? Kunne i hvert fald være dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Med 2 små børn og travle morgener så er den glatte børste genial. Håber virkelig jeg kunne blive den heldige..smider et stort lod i puljen😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Jeg skal vinde da jeg er træt af at have filtret hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Juhu så kom videoen 🙂 jeg har været inde og kigge mange gange i dag 🙂
  Jeg skal vinde børsten fordi jeg aldrig når andet end at børste mit hår, så tanken om at have tid til også at få det glat er helt fantastisk 🙂
  I dag er vi halvvejs til juleaften – har du fået ordnet juletræ ? 🙂 jeg fik købt mit i forgårs, har valgt et ceder træ i år, det er vidst ikke alle der syntes det er en lige så god ide som jeg syntes

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lava pools in Porto moniz