Lilla - Farven der hitter denne sæson

Stjæl stilen – Suede shirt dress

cream-suede-shirt-dress-nadialineClick to shop  | 1. Biker jacket  | 2. Lux suede shirt dress  | 3. Black denim shorts | 4. 2 pack knit tights  | 5. Zadig crome boots  |


Endelig er min mega fede ruskinds skjorte online! Linket var ret så efterspurgt i indlægget Suede shirt dress hvor jeg flashede den for første gang, og endnu ikke var online – så som en lille servicemeddelelse til jer der måtte være interesseret – Here it is! Jeg er helt vild med den – sys simpelthen den er så cool og har allerede været i brug ved flere lejligheder, er perfekt til vejret, og kan styles på så uendelig mange måder. Er generelt ret vild med at mikse ruskind. uld, strik, læder og denim i vinter sæsonen, – og så tilføjer jeg altid lidt lettere teksturer, for at skabe en god balance i mine looks.

Min morgen har været ualmindelig produktiv. Har gjort mig en masse praktiske ærinder – og hvor føles det bare rart når det hele kører på skinner. Jeg er blevet meget mere struktureret end jeg har været hidtil – skriver to-do lister og planlæger mine uger, så jeg ikke glemmer noget i svinget. Det kan til tider være virkelig svært at koordinere min tid, når jeg både gerne vil være fuldtids blogger, men samtidig også skal passe min lederstilling. Ikke desto mindre,  flasker det sig for tiden, og jeg er intet mindre end glad og tilfreds. – har en lille  kaffe date med min veninde krøier senere – og så skal jeg ha lavet nye negle hos Le Suzette i aften. Hvad har i af planer for dagen??

2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Det lyder rigtig godt, at du har styr på dit liv og har det godt og hjemmet skinner og står snorlige 😉
  Men hvordan går det med ryggen ?
  Er der noget nyt med computeren ?
  Du tænker nok, at jeg er en spørge Jørgen 😁
  Glæder mig til at se dig, en dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   hej martin.

   Ja det er en skøn periode jeg er i for tiden. tak <3

   Ryggen er hvad det er. det går op og ned. gode dage og dårlige dårlige dage. vil nok sige 50/50
   comåuteren er desværre stadig ikke dukket op. øv altså.. men håber stadig den dukker op. i mellemtiden har jeg fået lov at låne min venindes computer.

   sys det er dejligt du spørg, og jeg vil med glæde altid gøre mit bedste for at svare. dejligt at du skriver martin.

   ønsker dig en skøn dag også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla - Farven der hitter denne sæson