Sådan ved du at din Bh sidder som den skal - Morgen Brunch med Chantelle og Femilet

Stjæl stilen – Sports chic

nadialine-zadig-et-voltaire-aw17Click to shop | Leather jacket | sweater | Bag | Slim Jeans | Earrings | Boots |


Kan i huske at jeg i  mit seneste indlæg i serien Btw, skrev at jeg havde hentet nye zadig styles – well her er et af de looks jeg skød i sidste uge, inden vi besøgte papirøen – Zadig & Voltaire er så meget min Dna – Endelig et brand, jeg kan identificere mig selv 100% med. Jeg havde lyst til at være sports chic og iførte mig denne lækre zadig sweater, matchet med et par slim jeans og de her fede boots (Os fra zadig). Hvad synes i?Jeg har forresten fået svar på scannings billederne der er fortaget af min ryg – Det så mindre godt ud. men det fortæller jeg om i et kommende indlæg. Nyd søndagen sweethearts!

Remember, from my last post in the Btw series, I wrote that I had picked up new zadig styles – well this is one of the looks I shot last week, before we visited Copenhagen street food – Zadig & Voltaire is totally my DNA – Finally a brand, I can identify myself with – 100%.  I wanted to be sports chic, wearing this super cool sweater, matched with a pair of slim jeans and these to-die-for boots (Also by Zadig). What do you think? By the way, I’ve got a response to the scan pictures taken of my back – doesn’t look good. will tell you more in an upcoming post. Enjoy Sunday sweethearts!


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ved du at din Bh sidder som den skal - Morgen Brunch med Chantelle og Femilet