Det værste der kunne ske, er sket

Stjæl stilen – Color blocking

color-blocking-red-and-bordeaux

Click to shop | 1. Puff It mineral jacket | 2. Long sleeve red pullover | 3. High waisted pants |


Det var faktisk dette look Charlotte Caroline skød af mig, lige før jeg efterlod min computer – og for det ikke skal være løgn, var billederne (foruden dette) total ubrugelige. What a day. Heldet var vist ikke med mig den dag! Ikke desto mindre, er jeg ualmindelig forelsket i min nye jakke fra Day Birger et Mikkelsen –  Den er perfekt til vejret – og helt sikkert også en jakke, i kommer til at se mig mere i den kommende sæson. Når det er sagt, er jeg også helt syg med bordeaux – Men det er vist også ret tydeligt, hvis man følger med, på alle mine sociale medier. – Stadig intet nyt om min forsvundne computer og heller ingen tegn på, at den er blevet indleveret på hittegods kontoret. Men hold nu op, hvor er jeg taknemmelig for alle de søde og hjælpsomme beskeder, i har sendt i løbet af de sidste 3 dage. Ikke mindst, af hjertet tak for delingerne af Dette Facebook opslag – I er alt for søde!


1 kommentar

  • Mette

    Mega fed jakke. farve kombinationen, havde jeg egentlig aldrig selv turde at mikse. men det ser drøn godt ud. tak for inspirationen,

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det værste der kunne ske, er sket