Shoppeguide: Sensommerlige Maxikjoler

Stjæl stilen – Checked please

nadialine-in-styleClick to shop / 1. Blazer  / 2. Long sleeved  top  / 3. Leather bag / 4. Earings / 5. Metallic leather Slippers / Skinny Jeans /


Striber er forårets ting, tern er efterårets uundgåelige – så hvorfor ikke mixe disse to trends til et lækkert Sensommer look. Trenden er alles genre, og associere til tanken om “uniform power”. Det maskuline touch er i højgear denne sæson, og betyder at blazere og lange herre frakker er et kæmpe must i gaderoben. Trust me you need this in your life like me…. your welcome! Jeg er så glad for min ternet blazer, trods M´s kække bemærkning, om jeg prøvede at ligne Benny Frandsen fra Olsen Banden. Typisk Mænd!

Jeg døjer utrolig meget med min ryg disse dage, og var for første gang til behandling igår – Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre – det er så slemt at jeg har kronisk ondt – så ligegyldig om jeg ligger, står eller sidder kan det mærkes. En følger skrev til mig på Instagram at jeg skulle prøve Osteopatisk behandling, Hvilket ifølge hende skulle være helt fantastisk. Andre der har erfaring med denne slags behandling, eller måske andre gode råd til at komme en smertefuld ryg til livs?? Hit me!


4 kommentarer

 • Ann

  Prøv Kiropraxis på Østerbro – Anne som giver en blanding af akupunktur, kopper (en slags sugekop som vist sætter gang i blodcirkulationen) og massage. Hun redder mig hver gang og jeg har piskesmæld og er ellers bange for nåle. God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej Ann. det er værd at prøve. Jeg er simpelthen åben for alt. Jeg kender faktisk en der har prøvet det der med sugekopper, og det skulle være ret godt. Jeg har for nyeligt været til noget der hedder kranium sekret, som faktisk har hjulpet delvist ( det skulle vist også være ret godt for piskesmæld. Tusind tak fordi du ville dele dit tip med mig. <3 rigtig god dag. knus NL

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Hvor er du bare smuk, på det billed ( også på det )
  Jeg håber M værdsætter dig og tænker hvor heldig han er, at du er hans 😉
  Det er noget rigtig skidt med din ryg, kan M ikke give dig god massage ? Jeg har også nogen gange ondt i ryggen, jeg træner den rigtig meget, også selvom at det gør ondt, det hjælper, men mange træner den ikke, når det ikke gør ondt, det er forkert, for er vigtigt at træne den tit, jeg gør det 3 gange om ugen, når jeg alligevel laver motion, eller har været ude at løbe og huske at strække ud, efter en løbetur, betyder også noget for ryggen.
  Kæmpe kram herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej martin. hvor er du bare sød. tusind tak.. ja det er noget lort med den ryg. idag er en af de slemme dage. m har prøvet at massagere mig, men det ligger meget dybere, så massage hjælper på ingen måde, trod det er super dejligt at blive trykket på. Jeg overvejer at starte til bikram yoga, som også skulle være rigtig godt for både muskulatur, krop og sjæl. har hørt n masse mirakel historier. so lets see. min læge har i første omgang henvist mig til en fys og som jeg har fortalt, skal jeg have et korset på, som skal holde mit skellet på plads.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppeguide: Sensommerlige Maxikjoler