Indretning af vores nye lejlighed

Spring feels og en lille opdate på livet

Hej venner og glædelig påske. Jeg ved godt Jeg har været fraværende. Jeg ved også godt, at jeg lovede at jeg kom stærkt tilbage – og så har jeg bare været tavs! I virkeligheden har jeg bare haft travlt med at finde mig til rette i mit nye jeg – med ny kæreste, nye omgivelser og ja nyt af det hele. Samtidig har jeg faktisk også været blokeret af tankemylder – været bange for at bruge min stemme ( dont know why) tænkt at jeg ikke var god nok til det her game længere og overvejet om jeg måske var vokset lidt fra det. Jeg har måske også bare haft brug for at være i min bobbel af ny forelskelse og nydt min nye tilværelse i vordingborg.

Når det er sagt, kan jeg godt mærke hvor stor en del bloggen er, og hvor lidt jeg har lyst til at lade det glide ud i sandet. Jeg elsker at dele ud, inspirere, være kreativ og vigtigst af alt JER <3. Så lad mig ligge ud med lidt spring feels og vise et par styles jeg netop har tilføjet til min forårsgarderobe og som jeg helt sikker skal rocke her i påsken. Hvor er det i grund opløftende at dagene er blevet endnu længere. Bea ( det kalder jeg ham ) og jeg holder påskeferie sammen, hvor Han har planlagt en overraskelse i weekenden. Hvad det er ved jeg ikke, men jeg ved at jeg glæder mig, at det er en slags get away og at jeg tænker at hoppe i min nye buckle belt kjole med tilhørende items – og håber på det passer til lejligheden. 


Shop | 1. Øreringe |  2. Hvid cropped denim jakke |  3. Buckle belt kjole |  4. United chunky boots |


Tag lige et kig på de her chunky boots. Er de ikke vilde?? Forestil dig outfittet jeg sammensatte længere oppe – og tænk så, hvor fedt det også kunne være at have på, til én af alle de kommende festivaler.  – Eller med de der ynglings slim jeans og en lækker strik, i samme farve som bootsne eller endnu bedre, en flagrende hvid blonde kjole og solbrune ben.

1 kommentar

 • Martin

  Hej smukke Nadia.
  Du har godt nok været savnet, i at følge med i dit liv osv, kunne være skønt hvis, du har nogle billeder af, Jeres nye hjem 👍
  Hver gang jeg tager hjem til Næstved med toget, kigger jeg efter dig, kunne være heldig at møde dig i toget ( togbussen😞 ). Men ingen Nadia kan jeg se 😢
  Jeg er så glad på, dine vegne at, dit liv er dejligt igen, har du fuldt ud fortjent, dit søde mennesker.
  Rigtig god Påske til dig og Bea.
  Knus Martin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning af vores nye lejlighed