Style Tips on how to wear the kimono

Sponsoreret video: Gina Tricot X Say lou lou

Kan i huske tilbage i Maj, hvor jeg skrev om Gina tricots fantastiske samarbejde med fotograf, blogger og model, Hanneli Mustaparta? – Et af mine absolut favorit collaborations Gina nogensinde har lavet, ud over samarbejdet med Pernille Teisbæk “som jeg btw også var ret stor fan af”. Gina tricot sætter trenden og gør det igen. Denne gang en denim kollektion, som handler om det blå romantiske vemod, 70ér vibes og det moderne snit.

Gina tricot har denne gang slået sig sammen med den svenske Popduo Say lou lou (Elektra og Miranda Kilbey), som ligeledes har lavet soundtracket “say blue” til den sprit nye kampagne, – hvilket desuden også er navnet på selve kollektionen. I den 360 graders video optræder Dream popduoen i flere styles fra kollektionen, og jeg må virkelig komme ud med min begejstring for den gennemgående 70er vibe, kollektionen består af.

Jeg har altid været kæmpe fan af Gina Tricot – ikke kun fordi de er super trendy, men også fordi de prismæssigt ligger på en niveau, hvor alle kan være med på moden. Jeg var for et par måneder siden til pressedag, hvor Gina´s AW kollektioner blev vist frem, og hér spottede jeg allerede nogle af mine favoritter fra “Say blue” kollektionen. Blandt andet denne sindsygt lækre uldne vest jeg har på på billedet forneden. Hvad synes i om kollektionen? Den blå “furry friend” Julie har på, er også en af Ginas efterårs nyheder btw.

gina12

____________________________________________________________________________________________________________________________

Dette indlæg er sponsoreret men udarbejdet af egne holdninger

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style Tips on how to wear the kimono