Flower printed Organic Cotton

Snapshots from Pressdays

nadialine-von-bachpress23*My Favorite PR Girls *

presspress-5pa131057*YUMMY*

press-3press-4skaermbillede-2016-10-17-kl-12-12-32press-2*Me and my Baby Sestra Nata*

press-7press2Yay! A few quick snapshots from an upcoming video for My Youtube channel – which Is from last week’s Press days here in Copenhagen. I  picked up my Customized Denim jacket from my favorite LA brand Rails and also I visited some Pr Agencies, to have a peak on upcoming ss17 collections.  To not miss any upcoming videos, pop by my Channel to subscribe. (would make me so happy ) Today i was suppose to meet up with my mom, but instead im staying home to do some serious laundry. Do you have any exciting plans for today?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Yay! Et par hurtige snapshots fra en Video der kommer på min youtube kanal very soon. ( I forbindelse med noget andet exciting, jeg går og spinder på) – Optagelserne er fra sidste uges presse dage, hvor jeg blandt andet var oppe hos Presskontrakterna og hente min Customized Denim jakke fra L.A. branded Rails. – Og så var jeg ellers rundt på alle mine ynglings Pr Bureauer og snuse til, hvad der kommer af lækre kollektioner til foråret 2017. Hop allerede nu ind og abonner på min Kanal, for ikke at gå glip af kommende videoer. Idag var det meningen jeg skulle mødes med min mor, men i stedet er jeg nød til at tage mig af noget seriøs tøj vask. Hvad har i af planer for dagen?

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower printed Organic Cotton