De her produkter bruger jeg - hver eneste dag.

Shoppeguide: Sensommerlige Maxikjoler

maxi-kjoler-aw17Ad-links / 1. Vimultiva Maxi dress / 2. Kimono wrap maxi dress / 3. Leopard long dress / 4. Roux Jungle dress / 5. Floral print wrap maxi dress /


Selvom September ligger lige om hjørnet, er sommeren forhåbentlig ikke ovre endnu og dette faktum, giver da helt sikkert anledning til at hoppe i en pæn Maxi kjole de kommende uger og langt ind i efteråret. Jeg vil så gerne ha fingrene i Zadig & Voltaires palme mønstret maxi kjole,  fra denne sæson (AW17 ) – Kan ikke beskrive hvor fin jeg synes den er. Gir i mig ikke ret? Den er mega cool! Sidste år købte jeg en rigtig fin Maxi love i Milano, som bestemt har været alle pengene værd. Havde den faktisk på Forleden, hvor jeg kombinerede den med en leopard body og et par ripped jeans – hvilket faktisk var ret cool (hvis jeg selv skal sige det) – Det er jo nettop dét jeg elsker med maxi kjoler. De er ikke kun til fint brug. forestil dig at peppe hverdags looket op, og smide en fed læder jakke over og hoppe i et par boots. Voila – Queen of the street. hahah – Der findes vildt mange uimodståelige maxi kjoler hvis bare man surfer lidt på diverse online webshops – Gider du ikke det, har jeg hér samlet toppen af maxi poppen. Må i have en ualmindelig god aften.


 

2 kommentarer

  • Anika

    Uh ku du ik lave et opslag med anbefalinger på maxiskirts også 😍👌 VH Anika

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her produkter bruger jeg - hver eneste dag.