Nine 99 Dkk Dresses

Shop the look – Ruffles

cold shoulder lookCLICK TO SHOP  / 1. Open-shoulder blouse / 2. Round Shades  (Similar) / 3. Slim fit stretch pants  / 4. Crossbody bag / 5. Clear Heel ankle boots /


Jeg kan simpelthen ikke få nok af flæser. Det er lidt ligesom jeg har det med blonder. Jeg er især vild med at kæle for detaljerne og lege med forskellige materialer. – For at bryde Sort/Hvid looket, har jeg idag tilføjet et par lækre nude detaljer, og synes faktisk selv det er ret lækkert.  Off shoulder skjorten købte jeg i lørdags på vej hjem fra en frokost med pigerne og tænkte med det samme at den måtte jeg eje. Den findes forresten også i blå og er under skarp overvejelse.  – Jeg er så småt på vej ud af døren. skal til kbh og skyde nye styles til bloggen, besøge et PR bureau og hænge ud med Nata. Har forresten nogle virkelig cool planer for august, som lige er faldet på plads. Gid jeg kunne dele det med jer nu! Ikke endnu, men snart!! Hæng i!

I can not get enough of ruffles. It’s the same feeling I have with lace. I just love and adore it! I especially like mixing up different materials and to work with all the details. – To break the black & white look, I  added a few delicious nude details and actually think that is quite nice. The Off shoulder shirt I bought on Saturday on my way home from a lunch with the girls – Its also available in blue and is under heavy consideration. – Today I am heading Copenhagen to shoot new styles for the blog, visit a PR agency and hang out with Nata. Also I have some really cool plans for August, (which has just fallen into place.) That i I wish, I could share it with you now! Not yet – but soon! hang in!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nine 99 Dkk Dresses