preview on this weeks blogshoot

Same Outfit – Day VS. Night

Day Night(Foto Michael Sell)

Outfit Day// Hat made by me // scarf By H&M // Jacket By Zara // Pants by H&M // Boots by Friis & Co// bag by Jane shilton// Outfit Night// Jacket by Zara // Pants by H&M // Heels BY NLY// Bag By Jane Shilton

Rise N shine Nlvb Insiders, på en dejlig lørdag morgen. jeg er så småt på vej ud af døren. stadig lidt sløj ( eller også er det stress) det er ikke til at finde ud af. Men idag kl 10 åbner jeg op for mit store 2nd hand tøj marked, og du og dine veninder er selvfølgelig inviteret. Holder åbent til kl 18. ligeledes søndag.Det kunne være så hyggeligt at hilse på en masse af jer. Så kom kom kom.. Adressen er: Fælleshuset,Christians torv 36, 2680 solrød strand.

Outfittet idag er hverdag VS, Night out, med forskellige accessories. Begge outfits er stilet og sofistikeret, og kan bæres til en hver lejlighed. Jeg har dog nedtonet med smykker, da jeg sys der er nok “accessorie” i jakken alene. Have you got af Favorite?

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

preview on this weeks blogshoot