En Lille Ny

Sådan her undgår du dårlig ånde ♥ kysseklar med SB12

Kender du det ikke? Frygten for at stå i et selskab med ånde, som din gamle klasselære fra folkeskolen? Jeg tænker utrolig meget over mit indtryk på andre, og ikke mindst hvordan jeg lugter ud af munden. Førhen, inden jeg blev introduceret for SB12 loadede jeg mig altid, med  tasken fuld af tyggegummi – Istedet har jeg nu indført nogle helt nye elementer til min morgen rutine som gør, at jeg resten af dagen, ikke behøver at bekymre mig om dårlige vibes ud af munden. “Ja man tænker vel på sine omgivelsers ve og vel, og ikke mindst sit eget omdømme”.Sb12-1

Step 1. SB12 Strong mint Tandpasta, er ikke bare en tandpasta, nej det er også en paste der giver whitening effekt på en helt naturlig måde og samtidig opretholder en god  og sund mundhygiejne der modvirker dårlig ånde, og giver en effektiv beskyttelse mod karies. Jeg er ikke stolt af det, men jeg er jo det man kalder fast ryger. Derfor er jeg ekstra glad for SB12´s tandpasta, da jeg tydeligt kan se mine tænder er blevet krystal klare, efter brug af SB12 strong mint tandpasta.

P4210594SB12-paste

Step 2. Du tager sandsynligvis deo på når du går ud af døren om morgenen. Ikke fordi du lugter af sved lige efter badet, men fordi du gerne vil være sikker på du ikke lugter i løbet af dagen. right? Sådan skal du også tænke om SB12 mundskyl. Det skal bruges hver morgen efter tandbørstning, inden du går ud af døren – På den måde er du sikker på frisk ånde hele dagen.

Sb12-4Sb12-2

Kan man forebygge morgenånde? 

Der findes ikke noget værre end morgenånde. “Go morgen skat” efterfulgt af et ildelugtende kys, hvor man på bedste vis prøver at holde vejret, for at kæresten ikke skal opleve ens dårlige ånde.! Morgenånde opstår, fordi spytdannelsen – (som hjælper med at rense munden for madrester og ildelugtende bakterier) – aftager om natten, når du sover. Det gør at munden bliver tør og dehydreret. Selvom morgenånde er helt normalt og opstår hos alle, tror jeg godt vi hurtigt kan blive enige om, at ingen af os føler os tilpas, ved at vågne med en grim smag i munden.

SB12-3

Ved at skylle munden med SB12 inden du går i seng, kan du faktisk undgå morgenånde. Flere Undersøgelser viser, at SB12’s kombination af zink og klorhexidin, som SB12 indeholder i lav koncentration, meget effektivt bekæmper dannelsen af VSC-gasser (flygtige svovlforbindelser, som frigives af naturligt forekommende bakterier mellem tænderne, i tandkødslommerne og i gruber bagerst på tungen, hvor de nedbryder madrester). På den måde bliver problemet med morgenånde væsentligt mindre. SB12 Mundskyl holder i op til 12 timer – så skyller du din mund morgen og aften, er det videnskabligt bevist, at du faktisk kan holde de “dårlige gasser” væk døgnet rundt og derved, altid være sikker på at have en frisk ånde.

sb12-tyggegummisb12-tyggegummi3Som et suplement til mit lille projekt “Kysseklar” og  friheden til ikke at skulle tænke på om jeg, når jeg er ude blandt andre mennesker, har dårlig ånde – (især fordi jeg er ryger) – har jeg altid en pakke SB12 Boost i tasken. SB12 boost er et unikt, sukkerfrit tyggegummi med zink, fluor og xylitol. Produktets patenterede teknologi sikrer mig altid en første klasses ånde og så smager det rigtig godt, samtidig med at det er værd at tygge på længe.

sb12-tyggegummi2Jep du kan vel godt fornemme at jeg er blevet Kæmpe fortaler for SB12´s produkter – Faktisk er jeg blevet så stor tilhænger, at jeg lige har købt en ny tandpasta på SB12 webshop.

Køb mine favorit  SB12 produkter / SB12 Original mundskyl / SB12 Boost Strong mint /


Sponsoreret af SB12, men udarbejdet ud fra egne personlige holdninger.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Lille Ny