Snorkel blue on blue

Room tour – Sådan her bor jeg

God formiddag trofaste virtuelle venner. Jeg er simpelthen så ked af, at det halter lidt på blog fronten for tiden. Jeg må indrømme at jeg har det vildt svært. Jeg brokker mig ikke over mit liv,  men synes sgu alt er lidt uoverskueligt i øjeblikket, og energien og mit kreative drive er på sit laveste. At jeg har tabt mig selv lidt på gulvet, er selvfølgelig efterveer fra min mormors død. Jeg føler mig tom indeni og kan ikke rigtig samle mig om noget. Det er så svært at man skal anerkende over for sig selv, at man jo bare er et menneske med følelser, når man helt vildt gerne vil være superwoman og klare alle ærterne i stiv arm, som hidtil. Men jeg har måtte kigge mig selv i spejlet flere gange og overbevist mig selv om, at det er okey at være ked af det – Det er okey at tage et skridt tilbage, og mærke efter – og det er bestemt også okey at føle sig tom indeni. Jeg ved jo godt at tiden læger alle sorg, og at jeg samtidig kommer stærkere ud på den anden side.

Idag invitere jeg jer indenfor. Der har været en del interesse for at se hvordan jeg bor i form af en room tour, og så var det jo bare perfekt at jeg for noget tid siden havde besøg af Tv3/juicy play til et lille sneak peak, på hvordan jeg bor.

chanel-decor-2

Kærlighed-9 home_18 Home_17 home_14 Home_13Home_20 Home_11 Home_3 Home_1 home_11 home_19 home_this2Jeg er så småt på vej ud af døren, Steph venter på mig. Vi skal på besøg på et par presse bureauer, og så skal vi ind og veksle penge til vores kommende tur til tokyo og Fillippinerne. Kan i have en dejlig dag og ikke mindst en skøn weekend. Husk i kan adde mig på snapchat (NLVBME) her viser jeg bla også hvad der lige er kommet ind af døren idag. mums siger jeg bare.


 

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snorkel blue on blue